TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nick Diaz kihívta Bispinget, vagy valami olyasmi

2016.02.29. 16:59 td_axl

diaz_bisping.jpg

Bisping hétvégén legyőzte Andersont, Nick-nek ez egy éve nem sikerült. Azt viszont tudja, hogy nyomja meg a piros gombot az angolnál.

Michael Bisping hétvégén karrierje legnagyobb skalpját gyűjtötte be Anderson Silva legyőzésével. Vagy inkább Silva trollkodta ismét szét a saját meccsét, nézőpont kérdése, azóta is pro-kontra érvekkel masszírozzátok egymást kommentekben facebook oldalunkon. Szóval Bisping valahol érezte, hogy rezeg a léc, nem is kért nyomban címmeccset magának a győzelmet követően, mielőtt pedig elkezdtünk volna találgatni, hogy kivel mehetne legközelebb az angol, Nick Diaz egyetlen Twitteren megosztott mémmel kvázi bekóstolta Michaelt. A mém lényegében Bispinget szopatja, miszerint hiába térdelte KO-ba a fejét Anderson, hazai pályán így is győztesként hozták ki.

És ha Bisping, akkor biztosak lehettünk abban, hogy nem várat sokat magára az angol válasza. Vagyis mindjárt jött pár post, nem fogta rövidre a csuklóból érkező vissza-véleményt.

Ein von @fight.memes gepostetes Foto am

 

Röviden summázva Bisping némileg oltja Diazt, hogy ne legyen itt farok csak azért, mert neki sikerült Silvat legyőzine, azt hitte, hogy ennél jobb arc, meg amúgy kamázta is a képét eddig. Meg jobban törődhetne azzal Nick, hogy öccsét hétvégén McGregor székapja majd. De ha már így megtalálta őt, akkor részéről rendben van a kihívás, csak előtte töltse le az eltiltását Stockton réme.

Ha a McGregor vs Nate Diaz trash talk és vérfürdő gyanús párosítás, akkor a Bisping vs Nick Diaz lenne a következő fejezet az UFC kegyetlenül profitorientált mérkőzésszervezési kiskönyvében. De addig is pihenhetne Michael, mert Anderson előtt is kapott a törődésből, ki ne emlékezne erre (geci vagyok):

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr928429788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása