TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Gépfegyverrel fenyegetik McGregort, az FBI nyomoz

2016.02.26. 13:01 td_interim

fotorcreated-26-640x360.jpg

Tényleg túl gengszterre sikerült az a sajtókonferencia.

army_banner_blog.gif 

Soha ne nyomd fullba a kretént – szól az ősi mondás, de az MMA-közösségben vannak, akik immúnisak a jó tanácsra.

Röviddel a UFC 196-ot promózó Conor McGregor vs. Nate Diaz gengsztersajtótájékoztató után egy félkegyelmű rajongó AK-t szorongatva, Twitteren üzent az írnek, hogy jobb lenne, ha befogná a száját: 

 

 

- Conor McGregor, óvatos legyél, amikor beszólsz a negyednek. A UFC-n kívül itt te nem irányítasz semmit, és a gettóban fegyvereket használunk, nem öklöket. Ez nem Írország.

 

- Most tuti beszart, haha. Könyörgöm.

 

- Nem azt mondom, hogy be kéne szarnia, de ez nem Írország, nekünk fegyvereink vannak itt, meg egy csomó őrült fazon. 

 

A hülye, feltehetőleg stocktoni rajongónak az vághatott az elevenébe, amikor McGregor kicsi cholo gengszternek titulálta a városára mindig büszke Diazt, aki jobb kezével bandajeleket szór, a ballal meg lufiállatkákat csinál.

 

Az FBI és a UFC is vizsgálatot indított az ügyben, hogy eldöntsék, mennyire reális fenyegetésről van szó és mennyire sima social mediás műgengszterkedésről.

A fegyveres képet mindenki kedvenc MMA-gifgyárosa, ZombieProphet szúrta ki, ő riadóztatta Conort és a többi illetékest egyszerű retweeteléssel. Az underground legendás arcának az utóbbi időben a UFC ott tett keresztbe, ahol tudott – a gifjeit jogsértő tartalmaknak bélyegezték – jó látni, hogy McGregor csapata viszont külön megköszönte neki a szolgálatait.

 

 

Egyre forróbb ez a UFC 196, pedig a főszereplők még semmi mást nem tettek, csak kinyitották a szájukat. Mi lesz itt, ha tényleg csinálnak is valamit?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228421354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása