TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Gina Carano acél golyókat zúz szét a zseniális Deadpool filmben

2016.02.22. 19:40 td_axl

deadpool_carano.jpg

Mindenki eldobta az agyát Deadpool eljövetelétől a mozikban, számunkra még Gina tesz rá a gyönyörre egy lapáttal. Nem nagyon spoilerezek majd, gyertek.  

Tegnap jutottam el a moziba az agyondicsért Deadpool mozira, amit annyira vártam már, mint a ManU drukkerek Van Gaal menesztését, vagyis, bakker, csak nem fogok foci hasonlatot hozni nálunk...szóval mint egyesek közöttetek Conor istenes pofán csapását. 11 évig csiszolták a forgatókönyvet, szóval nagyon bíztam benne, hogy volt idő minden részletet a helyére rakni és az X-Men kezdetek: Farkas ótvar nagy Deadpool alázását jó mélyre húzzák a klotyóban. Ez nem csupán sikerült, hanem egyenesen új korszakról beszélnek Hollywoodban a Deadpool sikere, vagyis receptje kapcsán: korhatáros filmmel is lehet kaszálni, mert az agymosott birka nézők is unják már, hogy a Marvel és DC univerzumok filmjei jól begyakorolt, szétjáratott klisékre épülnek, görcsösen ragaszkodva az erkölcsi tisztasághoz, hogy az akcióbabák és farsangi jelmezek is jól pörögjenek, vagyis csak így jelenhetnek meg a gyerekeknek szánt termékek piacán.

Ezzel szemben Deadpool tökéletesen megtartotta a képregényben definiált karakterét a mozivásznon, az őrült poéngyáros és gátlástalan halálosztó szerepét, aki egyben képes morális válságot is hozni.Ahogy az index.hu is írja, Deadpool sikerének a titka a mozikban az, hogy nagy buktát kockáztatva is hűek maradtak a készítők a karakter lényegéhez, nem olvadtak bele a szuperhősfilmek tömegeknek szánt trendjébe, a közönség pedig pont ezt díjazza. 

Ami számunkra, a TOTALDAMAGE, vagyis küzdősportok szerelmesei számára külön unikum a filmben, az Gina Carano ismételt eljövetele a mozivászonra. A korábbi sikeres küzdősportoló hölgy a Deadpool előzeteseiben nagyon nem kapott helyet az elmúlt hetekben, így szinte észrevétlenül lopódzott Angel Dust szerepében Deadpool ellen. Angel Dust olyan mutáns, aki képes tudatosan növelni adrenalin szintjét, ami mellett brutális fizikai erőre tesz szert. Mindezt fizikai elváltozás nélkül éri el, vagyis megjelenésében egy erős női karakter kellett a rendezőknek, aki nem mellesleg hitelesen tudja képviselni a bunyós jelenteket. Angel Dust ugyanis a roppant orosz Colossus ellen nyomja a film egyik zoral részében, vagyis egy CGI-monstrum ellen kellett Gina-nak helytállnia. 

Sokkal másabb, mint más, korábbi filmekben forgatott bunyós jeleneteim. Sosem volt szerencsém korábban CGI- technológiával forgatni, sőt, 6'8" láb magas férfival sem volt nagyon módom még küzdelemben részt venni. Minden mozdulatomnak sokkal erőteljesebbnek és elemibbnek kellett lennie. A fizikai paramétereimben, adrenalin szintemben és erőmben egyenlőnek kellett lennem ezzel az óriással.- mondta Gina a forgatást követően

Ha kicsit őszinte akarok lenni, akkor nem ez a szerep lesz az, mi teljes valójában kidomborítja Carano színészi vénáit, de ezt elég nehéz elérni egy képregényhős filmben. Tisztelet a kivételnek. Arról persze már rég lemondtam, hogy Gina visszatér a ketrecbe, ilyen filmekkel mérföldekkel jobban keres, mint évente 1-2 meccsel, melyeken mostanra az élmezőny simán behozta. Végszóként, a Deadpool kurva jó lett, ajánlom mindenkinek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr778411700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása