TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ilyen kopogtatást se láttunk még a ketrecben (videó)

2016.02.22. 15:10 td_interim

  

Igazi MMA-csemegével szolgált a hétvége, és most nem a Bellator 149 szaros palacsintájára gondolok. A szombat hajnali RFA 35-ön olyan technikát húzott elő az egyik bunyós, amilyet mi még MMA-meccsen nem láttunk.

A gála fő mérkőzésén Thiago Moises és Dave Castillo csapott össze a szervezet betöltetlen könnyűsúlyú bajnoki címéért, és a második menetben eldurrant a fenti dolog. Angolul helicopter armbarnak hívják, és a ketrecben olyan ritka, hogy nem is tudom, mi a hivatalos magyar elnevezés, de legyen helikopter karfeszítés, azzal aligha lövök nagyon mellé. Moises a hátán fekve, a lábaival megemelte a guardjában melózó Castillót, a levegőben elfordította, és rögtön akasztotta a feszítést. Egyből jött a kopogás, és a brazil ezzel elnyerte az RFA 155 fontos övét. Meg a pole pozíciót a 2016-os „év szubmissiönje”-listákon.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr548411086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása