TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Daley fantom KO-ja és Couture brutális kivégzése a Bellatorban

2016.01.30. 12:00 td_axl

daley.jpg

A Bellator 148 szállította az előjegyzett Daley kiütést, Ryan Couture meg talán még mindig nem ébredt fel.

Daley éveket várt arra, hogy az UFC bannolását okozó Josh Koscheck-fiaskót újra lejátszhassa, mostanra mindketten a Bellatorban vannak és csak Andy Uhrich állt tegnap este a Daley vs Koscheck 2 útjában. Uhrich meg grapplingezett volna Daley ellen, de inkább kifeküdt egy fantom felütés után. Lehet, hogy még túl lassú vagyok a tegnap esti műszak után, de lassítva sem látszik túlzottan, hogy Andy mitől is dobta úgy el az egyensúlyát. Állcsúcs kontakt, egy pillanatra, de a legjobb helyen, talán. A lényeg, hogy Daley nyert az elsőben és már megy is a trash talk Kos-al, de mellette Wanderlei ellen is tök frankón menne akár a Bellatorban, akár a Rizinben. Egy Wandy elleni vérfürdő meg valljuk be, izgalmasabb is lenne, mint hogy Kos feküdjön az angolon meneteken keresztül.

 

Ryan Couture meg most ismét ráébredhetett, hogy ez a liga sajnos nem az ő osztálya. Randy fiaként ez a nyomás valószínűleg mindig ott volt a vállain, amit egy kiegyensúlyozott közepes szinten hozni is tudott, de top bunyósok ellen sosem ment neki. Persze ezt innen okoskodom a székemből, Nagy Tibi valszeg jobban ki tudná fejteni ezt a dolgot, miután együtt edzenek kint az Xtreme Couture-ban. Hajnalban Patricky Freire ellen Couture nem nagyon találta a ritmust, Freire érhetően állva akart maradni és a jobbosai rendre találtak. Egy ilyen jobbos átment a kisebbik Couture-on, majd pedig egy rövid balos merevre csapta őt.

A  Bellator 148 teljes eredménylistáját itt éritek el, a meccseket pedig itt tudjátok visszanézni

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr548332076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.01.30. 15:44:43

Hát milyen az olyan apa aki számotvetve önmagával, nem figyelmezteti ten fiát arra, hogy az is egy béna fax!
Lemérem benne van a hangsúly a mondandómban a Kutur név kapcsán ami számomra annyit ér, mint kinti budi elött a lábtörlő
A "legenda" fia lement mint a lift, csalódás nem ért senkit... a faterján kívül perce, aki annyival külömb tán, hogy van némi tehetsége :(
süti beállítások módosítása