TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Pankrációba fulladt Josh Barnett nyílt edzése (videó)

2016.01.29. 11:05 td_interim

 barnettpank2.jpg

Nézd meg, ez garantáltan megcsinálja a napod!

varsity_blog.gif

Josh Barnett sohasem volt az az átlagos bunyós, és a UFC on FOX 18 tegnapi nyílt edzésén bebizonyította, hogy ma is egészen kivételes karakter.

Barnett nyomta a ringben a szokásos köröket, amikor hirtelen a semmiből bepattant a kötelek közé egy misztikus, maszkos alak, és nekiesett a UFC volt nehézsúlyú bajnokának. A páros a közönség legnagyobb gyönyörűségére lenyomott egy komplett pankráció meccset. Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere, nézd: 

 

Warmaster, miután kiebrudalta a ringből támadóját, remek beszéddel hergelte tovább a nézőket, úgy viselkedett, mintha a WWE legnagyobb színpadán lett volna. Persze ebben van gyakorlata bőven, az MMA mellett rég óta pankrátorkodik, legnagyobb kultusza – a Pride-évek miatt aligha meglepő módon – Japánban van. Egy szó mint száz: aki eddig nem tudta, az most már tisztában van vele, hogy Barnett a UFC egyik legszórakoztatóbb arca. És az edzés utáni minifiaskóból úgy tűnik, a Warmaster vs. Maszkos sztorinak még koránt sincs vége.

Bónuszként pedig nézzétek meg a komplett nyílt edzés highlight videóját – igen, ott püföli a pontozókesztyűt Anthony Johnson is – bár persze Barnett akciója után minden más csak fing a szélben. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238328408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása