TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Velasquez kidőlt, Miocic küzd meg Werdummel a nehézsúlyú övért a UFC 196-on

2016.01.25. 10:46 td_interim

cain650.jpg

Cainnek most a háta sérült meg.

varsity_blog.gif 

Cain Velasquez nem bír kibújni a bőréből. A UFC kétszeresen is ex-nehézsúlyú bajnoka ismét megsérült, így lemondani kényszerült UFC 196-os visszavágóját a regnáló király Fabricio Werdum ellen. A brazil ellen két hetes értesítéssel Stipe Miocic ugrik be. A hírt Dana White UFC-elnök jelentette be Twitteren.

A balszerencsés mexikói-amerikai hosszas Facebook-posztban szólt a rajongóihoz, melyben bocsánatot kért, és elmagyarázta, hogy sérülten is szeretett volna kiállni, de az orvosa azt mondta neki, ha tovább erőlteti a hátát, arra rámehet a scietikus idege. A szövegben ezután elnézést kér Fabricio Werdumtől is, és reményét fejezi ki, hogy hamarosan újra harcolhatnak egymás ellen.

I'm sure you've heard the news that I won't be able to fight at UFC 196. I can't begin to tell you how disappointed I am...

Posted by Cain Velasquez on Sunday, January 24, 2016

A beugrós nem is lehetett más, mint Miocic. A horvát-amerikai a UFC 195-ön egy percen belül kiütötte a címmeccs másik nagy esélyesét, Andrei Arlovskit, majd üvöltve követelte a bajnoki lehetőséget Dana Whitetól, aki nem tehetett mást, behódolt. Stipén kívül csak Alistair Overeem jöhetne még szóba jelenleg, de a holland lebunyózta a szerződését a szervezetnél, és most szabadügynök.

A UFC 196 február hatodikán lesz, Las Vegasban, az MGM Grand Garden Arenában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr488311026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása