TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MUSIC: Tyson és 2Pac barátsága, na meg a Road to Glory

2015.12.27. 16:25 td_axl

tyson_tupac.jpg

Mikor Frank Bruno 1996-ban a ring fele haladt, hogy megmérkőzzön Mike Tyson ellenében, akkor nem csupán a kor legvadabb, született gyilkológépével kellett szembenéznie, hanem a 2Pac által Tyson-nak írt bevonuló zene is ott visszhangzott a fülében: "A Nagy Mike Tyson épp 'brutalizálni fogja ezt a segget ma este". Tyson mesél 2Pac-ről és barátságukról. 

A fent idézett sor a Road to Glory számból való, amit 2Pac barátja, Mike Tyson tiszteletére írt. Mike karrierje hajnalán épp portázott egy klubban, ahová egy rakás, elmondása szerint gizda csávót engedett be jófejségből a hátsó ajtón. Köztük volt Tupac Shakur is, aki akkor még távol sem volt menő rapper. Bent a klubban elkapta a mikrofont és atom bulit csinált a népnek. Nem felejtette ezt a szívességet Tyson-nak, mikor az öklöző börtönben volt, levelet írt neki és meg is látogatta. Azt mondta neki, hogy mikor Tyson kijön, ő fog bekerülni a rácsok mögé, jó lenne olyan időket megélni, mikor ketten meghódítják a világot. Végül így is lett. Mikor 2Pac-ot lelőtték, aznap este Tyson-nal találkozott volna, a Tyson vs Seldon meccs után, de Mike újszülött gyermekével maradt otthon. Alább egy érdekes rádióbeszélgetés (felirattal), melyben Tyson mesél ezekről az időkről és 2Pac-ról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr678202718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása