TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Londonban jön a Silva vs Bisping februárban

2015.12.25. 11:45 td_axl

anderson_bisping.jpg

Bisping régi álma válik valóra, mi meg lassan foglalhatjuk a jegyeket Londonba.

Tegnap este a bejgli-maraton közepette jelentette be Dana FCKN White, hogy a február 27-re tervezett UFC London főmeccse a Silva vs Bisping küzdelem lesz. Vagyis Anderson eltiltásának lejárta után nyomban ketrecbe lép, Bisping mellől meg kivették Mousasit, mert valószínűleg nem bíztak abban, hogy az aludttej holland és a nagypofájú angol elviszik egyedül a showt Londonban. 

Bisping évekig csak álmodhatott egy Anderson elleni meccsről, mert ugyan kiemelkedő alakja az UFC középsúlyú mezőnyének, de a címig sosem sikerült felverekednie magát. Miután Anderson lába és karrierje és megtört (itt a doppingbotrány értendő), elérkezett az idő, hogy Angliába ruccanjon át a brazil. Érdekesség, hogy a Fight Pass előfizetéssel elérhető lesz majd a küzdelem, vagyis nem a drága PPV-ben látható majd, kivéve, ha a helyszínen tekintjük majd meg a bulit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr928196982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2015.12.25. 13:45:46

Remelem jol elkeni Bisping szajat Silva. Az egyik legirritalobb csavo az egesz cirkuszban. Tipikus taplo brit. A pofaja nagy mikor futtatjak fel lofasz ellenfelekkel. Aztan mikor jott Rockhold lattuk mennyit birt ellene. Persze kellenek a brit fanok is.
süti beállítások módosítása