TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Shogun féle kéztörés és power slam az UFC Fight Night: Bendo vs Masvidal gálán

2015.11.29. 14:47 td_axl

bendo_masvidal.jpg

Az UFC koreai bulit nem minden bunyós élvezte tegnap délután, a nézők annál inkább. A meccseket itt nézhetitek meg, eredményeket itt olvashattok, ugrás után meg spoileres szöveg és kivégzések. 

A koreai, vagyis hát tágabb értelemben az ázsiai piac igencsak zsíros az MMA szempontjából, ezt láthatjuk a WSOF nyitásából is kelet felé az M-1 és ONE Fc mellett. Az UFC is növeli arra a jelenlétét, ezért jött tegnap ez a Fight Night, ami értelemszerűen ázsiai srácokra épített. A főmeccset azért mégiscsak a tengeren túli fanoknak szánták: Benson Henderson és Jorge Masvidal meccse mérsékelten, de jónak ígérkezett. A mérsékelt jelző annak köszönhető, hogy Pitbull Alves sérülése emiatt érkezett Masvidal, vagyis az ATT házon belül oldotta meg a pótlást. 

Masvidal meg kb. másfél hetes felkészüléssel végigtolt 5 mentet Bendo ellen. Ez a wow és respect. Megosztott pontozással kapott ki ráadásul Bendo ellen, ami tekintve, hogy a korábbi könnyűsúlyú bajnokról van szó, elég veretes. A váltósúly úgy tűnik, hogy mindkét srácnak bejön, bár Bendo itt is hozza jó szokását, megosztott pontozással a ketrec mellett ülőkre bízza a döntést, szűk segglyukkal várva az eredményhirdetést. Tekintve, hogy utolsó meccsét hozta a szerződéséből, ez a győzelem annyira nem volt elégedetten hátra dőlős, bár Bendo pedzegeti a témát, hogy más szervezeteknél is kipróbálná magát. Hát hajrá, de egy Cerrone elleni meccsre mindig vevő leszek. 

Ez idegek borzolása fejezetrész kapcsán mindenképp meg kell említeni a Serrano vs Zhikui bunyót is. Amúgy valszeg említés szintjén írtak csak volna erről a meccsről az egyes blogok, most viszont Zhikui könyöktöréses borzalom kering mindenhol a neten. Shogun vs Coleman deja vu meg a levegőben, kitartást a felépüléshez a srácnak. 

A másik emlékezetes pillanat a gáláról a Steel vs Hyun Kim meccs harmadik menetében jegyzendő, ez a bunyó vezette fel a teljes cardot. Akik még a kimbap-ot vették épp a büfében, le is csúsztak arról a pillanatról, mikor Hyun Kim földhöz csapva a Krisztus pózban várta eszméletét. Csillapodó fejfájást vasárnapra Kim. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr818124500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása