TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor meccse előtt Sapp vs Akebono fut egymásnak

2015.11.29. 15:11 td_axl

sapp_fb.jpg

Nem szeretnék túl sokat írni erről, de hátha ér valamint az imám az univerzumban. 

Mert csak az ima segíthet már csupán, hogy ne fulladjon a teljes nevetségesség mocsarába ez a még be sem mutatkozó Rizin szervezet. A Pride Fc utódjának kikiáltott dolog eddig csak freak showt hoz nekünk, Aoki és Sakuraba korábban csak egy párhuzamos univerzumban találkozhattak volna Pride Fc ringben, ahogy Gabi Garcia sem feltétlenül a BJJ sikerei miatt lesz ott Szilveszterkor Japánban. Ami a lelket tartotta eddig bennünk, hogy Fedor visszatér, de az UFC helyett a Rizin ringjében teszi majd ezt. Komoly ellenfelet ígértek neki, akit még mindig nem találtak, de a Jaideep és Kohsaka lehetséges ellenfél pletykákkal már most elkenték a szánkon a szaorét, most meg ez. 

Bobby fiú és Akebono első randija

Immár hivatalos, hogy Fedor ismételt eljövetele előtt Bobb Sapp és Akebono randevúzik 10 év után újra a ringben. Az első meccsükön K-1 szabályrendszerben Sapp nyert a Szigetországban ultranépszerű ex szumós Akebono ellen cirka 30.000 ember előtt a Nagoya Dome-ban. Ez az igazi referencia és a pénz továbbra is ugat Japánban a yakuza tetkós kezekben, jöjjön hát ez a visszavágó. Tekintve, hogy Sapp jóval szerényebb zsetonért haknizott az elmúlt években, emlékszel, nálunk is, a japán TV tud annyit fizetni neki, hogy most Akebono nyerjen. A japánoknak kell ez, tényleg? Mert nekünk rohadtul nem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr868124666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása