TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Itt a kanyarban a 2015 Évi Nyílt Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokság

2015.10.24. 14:18 td_interim

12119973_908020155940386_3440356116377252160_o.jpg 

A Magyar Sport Ju-jitsu Szövetség és a Jászsági Harcművészeti Akadémia szeretettel vár minden versenyzőt, sportszakembert és érdeklődőt a 2015 Évi Nyílt Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokságra, Jászberényben kerül sor 2015. november 7-én.

otg2_article_banner_560.jpg
A frissen alakult szakszövetség legutóbb Kisteleken rendezett versenyt, mely igazi seregszemlévé vált, megmutatta a ju-jitsu társadalom erősségeit.

A ju-jitsu társadalom elitje, és más küzdősportolók színe java jelent meg a rendezvényen, minden korosztályban. Az élvonalbeli harcosok közül olyan kiemelkedő személyiségek is képviselték magukat (a teljesség igénye nélkül), mint Sárközi Róbert MMA Európa Bajnok, Jani István "Káposzta" ketrecharcos, a  HFC nehézsúlyú bajnoka, Péter Norbert ketrecharcos, a HFC bajnoka, Laczkó Balázs grappling világbajnok, Bertalan Dezső MMA világbajnok, Szűcs Kristóf brazil jiu-jitsu világbajnok, Lakatos Sándor brazil jiu-jitsu Európa bajnok. Rajtuk kívül számtalan válogatott birkózó, dzsúdós, karatés és más stílust képviselő klub tisztelte meg rendezvényt.

A 2015 évi Magyar Bajnokság is nyílt rendszerben kerül megrendezésre.

Dr. Gulyás Richárd Miklós elnök szavai:

A verseny megrendezésére a hagyományoknak megfelelően nyílt rendszerben kerül sor, mely azt jelenti, hogy stílusirányzatoktól függetlenül bármely versenyző indulhat, aki elfogadja a Szövetségünk szabályait, és megfelel az egészségügyi és egyéb adminisztratív kötelezettségeknek.

 

A fenti elveknek megfelelően várjuk versenyünkre bármely klub bármelyik szakosztálya illetve versenyzője nevezését, legyen az Kempo, Karate, Kick-box, MMA, Judo, Ju-jitsu, BJJ, Baranta, Grappling, Birkózás stb., Várjuk továbbá a független, egyéni nevezőket is szeretettel!

 

Célunk, hogy kiváló, sportszerű küzdelmekben legyen része a szakembereknek, versenyzőknek és érdeklődőknek egyaránt.

Az első szakszövetségi szinten megrendezésre kerülő Magyar Bajnokság!

Erről így nyilatkozott az elnök:

Nagy öröm számunkra, hogy az országos sportági szakszövetséggé minősítésünk jogerőre emelkedett 2015. október 8-án. Ezt azt jelenti, hogy a ju-jitsu sport képviselete egy magasabb szintre emelkedett, egyenértékűvé vált más, nem olimpiai sportágakéval.


Lényeges, hogy kizárólag a szakszövetség jogosult innentől a sportág szervezésére és képviseletére. A Ju-jitsu Magyar Válogatottat is a szakszövetség állítja ki és delegálja az AGFIS rendszerében szervezett nemzetközi versenyekre.


Ez azt jelenti, hogy az idei Magyar Bajnokságon már nyitott szemmel járnak a szakvezetők, és nézik, kiből lehet a jövő korosztályos vagy felnőtt válogatott versenyzője.

A verseny előkészületeiről lehetett hallani pár információt. Úgy értesült a sajtó, hogy mind a tárgyi feltételek, mind a személyi feltételek tekintetében jelentős fejlesztések voltak.

Igen, igyekszünk dinamikusan fejlődni. Már a kisteleki versenyre igyekeztünk sok újítást bevezetni. Az egy gyakorló versenynek indult, látni akartuk, hogy a többszörösére duzzadt szervezet kibővülve miként funkcionál, hogyan birkózik meg a feladattal. Végül eljöttek a „nagyágyúk” is, és fantasztikus színvonalra sikeredett.

 

Online elektronikus nevezési és sorsolási rendszert vezettünk be. Megkerestük az országos médiumokat, melyek közül több érdeklődést mutatott a rendezvényeink iránt. A versenyen több kivetítőn lehet majd követni a pástokon történő eseményeket.


A versenyt több kameraállásból online közvetítjük a saját weboldalunkon:


www.jujitsusport.hu


Nagyon lényeges fejlesztés volt azonban humán erőforrás tekintetében, hogy bírói képzést és felkészítő tréninget tartottunk, mely garantálja a szabályszerű és sportszerű versenyfeltételeket.


A verseny adatai:
A verseny kezdő időpontja: 2015. november 07. 10:00.óra
A mérlegelések, orvosi vizsgálat ideje: 2015. november 07.
gyermek és junior korosztály 08:30-tól 09:30-ig,
felnőtt és szenior korosztály 11:00-től 12:00-ig
A verseny helyszíne: Bercsényi úti sportcsarnok (5100 Jászberény, Bercsényi út 11.)
A verseny védnöke: Magyar Sport-Jitsu Szövetség
Verseny rendezője: Jászsági Harcművészeti Akadémia
A verseny főbírája: Nagy Attila Renshi

A nevezések beérkezésének határideje: 2015. október 30. (péntek) éjfél
A nevezés módja: kizárólag elektronikus úton, online rendszeren keresztül, ezzel egyidejűleg a nevezési táblázatot kitöltve el kell juttatni az info@jaszharcos.hu e-mail címre.
A versenykiírás és a versennyel kapcsolatos, nevezéshez szükséges egyéb dokumentumok letölthetők e weboldalról: http://www.jujitsusport.hu/dokumentumtar.html

A nevezési felület elérhetősége: http://jujitsusport.hu/nevezes/

A beérkezett nevezések feldolgozását követően a párosításokat közzéteszik a fenti weboldalukon 2015. november 1-jén. A hibás nevezések korrigálására november 2-án éjfélig lesz lehetőség, de ebben az időszakban új, első szándékú nevezést már nem fogadnak el.

És végül zárjuk sorainkat az elnök úr szavaival:

Mottónk a következő:

 

„Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” (Weöres Sándor)

 

Kívánjuk mindenkinek, hogy találja meg önnön magában a „létrát” és jusson fel az önfejlesztés legmagasabb csúcsára a harcművészetek terén, és azáltal.

 

Jó felkészülést, és kiváló, eredményes versenyzést kívánunk mindenkinek!

forrás: http://www.jujitsusport.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr578017713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása