TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Jön az Ip Man 3, Tyson-nal éééés... CGI Bruce Lee-vel!

2015.10.13. 20:27 td_interim

tyson-ip-man-blogjpg-10aea3_1280w-765x415.jpg 

Ezt kapja Ázsia karácsonyra.

Ha a púpos gyereknek a prés alatt ilyen felsője lett volna, akkor a kiskrapek most a kitartás mellett a kúlság szinonimá...

Posted by TDMG on Tuesday, October 13, 2015

Erről bizony halványlila gőzünk sem volt: titokban összekalapálták egyik kedvenc kung-fu filmünk folytatását, és tulajdonképpen már csak párat kell aludni, és meg is kapjuk.

Már a kertek alatt oson az Ip Man (Yip Man/Jíp Man, kinek hogy tetszik) harmadik, minden bizonnyal befejező része, az ázsiai országokban karácsonykor vetíteni is fogják. És hogy igazán nagyok legyenek a tétek, főgonoszként nem mást igazoltak le a kínai készítők, mint Mike Tysont, és nem, ez még mindig nem elég: úgy döntöttek, számítógépes grafikával feltámasztják magát a Sárkányt is, azaz Bruce Lee is ott fog kalapálni a vásznon, CGI formátumban. Atya gatya!

A film első ízelítő előzetesét már két hete kidobták, de csak most akadtunk rá, hála a Fightlandnek. Ebben még sajnos nem mutatják meg az animált Leet, úgyhogy tovább táplálhatjuk a reményt, hogy nem lesz olyan rossz – Mike papa viszont már itt van teljes életnagyságban, és úgy fenyít, ahogy csak fénykorában, a ringben tudott. Csekk: 

Nagyon ígéretes képsor, de persze az lett volna a rekordbéna, ha már az első teasert elkúrták volna. Izgatottan várjuk, milyen lesz a végeredmény – bejglimajszoláshoz most hirtelen nem is tudnánk elképzelni klasszabb kísérőt, mint ezt a mozit.

Ha csak pislogsz, ki az az Ip Man: ő volt Bruce Lee, Leung Ting és William Cseung tanítómestere, a wing chun kung-fu mitikus – egyúttal nagyon is valós – alakja. Életéről már két király filmet forgattak, az elsőről itt írtunk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687965842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása