TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Pride Fc éledezik, buli volt a Bellator feat Glory Dynamite 1 gála

2015.09.20. 16:23 td_axl

20150829044552_bellator_mma_glory_dynamite_poster.jpg

Ok, Scott Coker nem viccelt, mikor azt mondta, hogy az egykori Pride Fc szervezet gáláit idézné az új Dynamite sorozattal, amibe a GLORY-t is bevonva MMA és kick-box meccseket hoztak egy rendezvényen belül. Hogy sikerült az első gála? Eredmények itt olvashatsz, a videókat meg itt nézheted vissza, Kattintás után meg pár gondolat.

Egészen pontosan ketrec és ring egymás mellett foglalt helyet az est folyamán, hatalmas multimédiás bannerek között jöttek be a harcosok igazi showelemek közepette, amit hangulatában leginkább a Pride Fc legendás konferancie Lenne Hardt is megtolt manduláit rezegtetve. De menjünk pár ponton sorba:

1. Egy kicsit erőltetett és nyálas lett ez a múltidézés, de nem annyira zavaróan, hogy az UFC tömeggálák szürkesége mellett ne jelentsen felüdülést ez a kezdeményezés. Nosztalgiának jó volt a tűzijáték és hangeffektusok, de a körítés nagyobb volt, mint maga a gála szakmai értéke, ami a Pride Fc esetében fordítva erősítette egymást. Igen, akkor még az UFC egy kisebb homokozóban játszott. És akkor a legjobb: eddig a Bellator és UFC gálákon még véletlenül sem említették a másikat, most viszont a Dynamite során fullba' tolták az UFC hivatkozásokat, amire ugye volt bőven lehetőség, tekintve, hogy megannyi ex UFCs arc bunyózott a cardban, vagy vendégként osztotta az észt.

2. Aztán ami a 20. században még nem történt: Tito Ortiz kopogott. Igen. Liam McGeary piszok jó nehézsúlyú bunyós és valid bajnok, aki ugyan egy rég kiöregedett Titot vert, de azért csak jól mutat a vitrinben ez a trófea. Azért a földrevitel elleni védekezésen kezdjen dolgozni, mert Phil Davis jön a címéért, aki pedig száműzve az UFC -ből a legveszélyesebb félnehézsúlyú távol a vidéken. 

3. Davis pedig azért mehet a címért, mert megnyerte az est folyamán rendezett félnehézsúlyú tornát. Annyira felrázta az UFC-ből való kirúgása, hogy Newtont brutál kimurával mattolta, Carmont pedig kiütötte, mindkét bulit az első menetben rendezte le. Lol, ébredt volna az UFC-ben. Amúgy Carmont beugró volt a bordáját törő King Mo helyére, de Lawal sem jelentett volna nagyobb veszélyt Davis-re. 

4. A Glory főmeccs, Saulo Cavalari és Zack Mwekassa visszavágója egész jó volt, a megosztott pontozás meg valahol jól tükrözi, hogy Cavalari győzelme nem volt túlzottan egyértelmű. Paul Daley nyert ismét, noha brutál rombolást ígért, a hozzá képest tapasztalatlan Fernando Gonzalez ellen nem pörgette a kombinációkat, lábbal megoldotta a meccset. 

Itt pedig az est legprofibb megmozdulása. 

Mint egy igazi Főnök. Ilyen finom eleganciával kell belépni a ringbe, mint Jose Palacio a tegnapi Glory gálán. Respect. #TDKICKBOX

Posted by totaldamage.hu on 2015. szeptember 20.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1007803488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása