TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Jóni Máté és Szabó "Végrehajtó" Gábor is ringbe lép hétvégén

2015.08.05. 18:35 td_axl

joni_vegrehajto.jpg

Azt már vágjátok, hogy Kínában tolta és tolja megannyi magyar srác az edzéseket és bunyókat Sárközi Robi menedzselése mellett. Az ifjú Jóni Máté élete egyik nagy élményeként meccsrutint és hasznos tapasztalatokat gyűjtve üzent a kínai valóságból.

 

Máté múlt hétvégén 3x3 mentet bunyózott 9 évvel idősebb ellenfél ellen, majd 2:1 arányú pontozással volt kénytelen alulmaradni. Idegenben a megosztott pontozás sejtet valamit, na de roppant szimpatikusan nem a győzelem volt elsősorban a célja a fiatal magyar harcosnak, hanem Magyarország büszke képviselete mellett a tapasztalatszerzés.

Sajnos 2-1 arányú pontozással kikaptam egy nagyon jó meccsen, adok kapok volt végig, élveztem a bunyót, jól ment úgy érzem. A közönségnek is hálás vagyok, illetve akik szurkoltak, sokat jelentett nekem! írja Máté.

Máté vasárnap repül vissza Magyarországra, de előtte még búcsúzásképpen Chengdu városában a lokálisan nagyon népszerű Emei Of Legend nevű gálán K-1 profi négyes tornán indul. Honfitársa, a Kínában már eddig is szép eredményeket elérő Szabó ’Végrehajtó’ Gábor is mérkőzik egy K-1 superfight keretén belül, valamint Túri Krisztián is indul tornarendszerben.

Mindenképp egy hasznos edzőtáborként könyvelem el ezt az egészet, hatalmas dolognak tartom, hogy ki jutottam ilyen fiatalon ide, profi gálákon álltam helyt, és ez mindenképp csak a fejlődésemet igazolja majd. Vasárnap repülök vissza Magyarországra, készülök lassan az otthoni verseny szezonra, illetve az iskolára :)

A hétvégén veletek leszünk srácok, hajrá Magyarok!

Küzdősport cuccok utcára és a terembe. A Te stílusod végre megérkezett!

Posted by TDMG Store on 2015. augusztus 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97681336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása