TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Big Nog: Akár a UFC-n kívül is bunyóznék Fedor-ral

2015.07.23. 10:53 td_hriczuakos

025_antonio_rodrigo_nogueira_0.jpg

Bár nem az orosz legendával néz farkasszemet legközelebb, Big Nog képtelen másra koncentrálni.

 

Felesleges is említeni, hogy Fedor visszatér az aktív versenyzéshez, hiszen a hír az elmúlt hetekben bejárta a világot, és MMA fanok százezreit, talán milliót fakasztotta könnyre, kiket ezért, kiket azért. Emelianenko olyan nagysága a sportnak, mint Tyson volt az ökölvívásban. Nem csoda tehát, hogy a jelenkor harcosai is megemlékeznek róla, bár azt még egyelőre nem tudni, hogy melyik szervezetnél fog kikötni, aligha hiszem, hogy az UFC lenne a befutó (bár sosem lehet tudni). Most például Big Nog nyilatkozta soron következő Struve elleni meccse előtt, hogy szívesen küzdene ismét Fedor-ral:

„Fedor egy igazi ikonja a sportnak, az emberek imádják őt harc közben látni. Ha egészségesnek és eltökéltnek érzi magát, akkor meg is értem, hogy szeretne visszatérni. Tito Ortiz, Rampage Jackson vagy épp Mirko Cro Cop is aktív még, hisz a szurkolók megőrülnek értük. Néha vannak fiatal harcosok, akik a csúcsra érnek, de mi van azokkal, akiknek egész életedben drukkoltál? Nem tudom, hogy Fedor az UFC-ben köt-e ki, avagy sem, de egy nap még szívesen megküzdenék vele, akár egy kisebb szervezetnél is.”

A két harcos a 2004-es Pride Nehézsúlyú Grand Prix fináléjában találkozott egymással, de végül egy véletlen összefejelés miatt be kellett szüntetni a küzdelmet, mert Fedor fejbőre alaposan felrepedt (A lenti videóban megnézheted). Aztán ugyanezen év végén büntetett az orosz, és egyhangú pontozással végül bajnokká avatták. Amint újabb fejlemények történnek Emelianenko körül, azonnal beszámolunk róla.

H.Ákos 

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477648314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása