TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Út az oktagonig: Dillashaw vs. Barao 2

2015.07.20. 14:20 td_interim

1437261053_hqdefault-400x240.jpg 

A hájpvonat nem vár, elindult már.

 

Szépen fényképezett egyen-promóvideók rajongói: ünnepeljetek! A csajdrámával terhelt UFC 190 bővített előzetese után befutott a hétvégi UFC on FOX 16: Dillashaw vs. Barao 2 Road to the Octagonja, azaz jön háromnegyed óra edzésvideó, szabadidős tevékenység és fogadkozós interjú vegyesen.

Renan Barao mérlegelés előtti ájulása és T.J. Dillashaw utolsó pillanatos bordasérülése már a múlté, úgy tűnik, szombat éjjel most már tényleg meglesz a UFC utóbbi éveinek legjobban várt harmatsúlyú mérkőzése. Előtte Miesha Tate bizonyíthatja be, hogy még mindig ő Ronda Rousey egyetlen épkézláb és elérhető kihívója – Jessica Eye ugyanitt heves egyet nem értéséről fog tanúbizonyságot adni. És jön az egykor rettegett, de mostanra egyre inkább beváltatlan ígéretnek tűnő Edson Barboza, hogy karrierje első igazán kemény kihívásaként próbára tegye a veretlen reménység Paul Feldert.

Erről a három párosról lőtték a soros Road to the Octagont. Íme: 

Nem hittem volna, hogy bármi ki tud rángatni az elmúlt tíz nap bunyó-túltelítettség okozta MMA-apátiájából, de ennek sikerült. Várós az a hétvégi gála.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817641612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása