TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Sárközi Robi amerikai naplója

2015.07.16. 19:16 td_axl

renato_robi.jpg

Sárközi Robi világjáró útjainak naplóit folyamatosan olvashatjátok oldalunkon, ezúttal Robi és Makai Renátó floridai, kaliforniai és New York-i élményeiről olvashattok. Renátó hamarosan külön cikkben is érkezik, addig Robi mesél kattintás után. 

 

Két hetes túrán vettünk részt Amerikában, a célja kapcsolatépítés volt. Magammal vittem a nehézsúlyú Makai Renátót. Először New York-ban töltöttünk pá napot, ahol eljutottunk Renzo Gracie-hez, valamint Floridában az American Top Team-hez. Az utóbbinál komoly tárgyalások folytak, várnak minket edzőtáborozni ősszel. Mivel New Yorkban az MMA illegális versenyzési forma, így a kapcsolataik réven New Jersey-ben kaptunk lehetőséget arra, hogy a jövőben versenyezhessünk. Nagyon sikeres tárgyalás volt. Ősszel, egy jó csapattal szeretnénk megmérettetni magunkat.

 

A másik állomása kalandunknak California, Sacramento volt, ahol az Alpha Male csapat oszlopos tagjával,  Urijah Faber-rel beszéltünk, sőt, átjött velünk a Thunder Valley Casino-ba. Ott Renátó es én is meccseltünk egy nagyot a Gladiator Challenge-en. Sajnos nem sikerült egyikünknek sem győzni. Tedd Williams promóterével nagyszerű megállapodást kötöttünk, melyben megbeszéltük, hogy az őszi New York-i edzőtábort követően 4-5 magyar sráccal jelen leszünk a Gladiator Challenge versenyein California-ban, egy amerikai-magyar rangadót rendezünk.

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

Úgy gondolom, nagyon jó kapcsolatokat szereztünk, megint: minél több helyre magyar versenyzőket kijuttatni Amerika különböző pontjaira akár edzeni, akár meccseltetni. Várom minél több versenyző jelentkezését. Ahol tudok, segítek mindenben. Augusztus 2-6 között edzőtábor lesz Szegeden, ahová sok szeretettel várunk mindenkit, és hogy még többet tudjunk beszélni a jövőről. Sziasztok, üdvözlök mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr487633364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása