TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Balogh Norbert ismét őszinte sárkány, ezúttal a Venum Victory World Series sorozatban

2015.07.16. 19:18 td_axl

balogh-norbert_1.jpg

Emlékeztek, hogy pár évvel ezelőtt a Fight Code sorozatban szurkolhattunk a kiváló debreceni harcos, Balogh Norbiért? Akkor a Dragons sorozatban/súlycsoportban az elődöntőig jutott Norbi, mi pedig azóta várunk arra, hogy egy hasonló kaliberű torna érkezzen Magyarországra, hasonló kaliberű küzdelmekkel. A Venum Victory World Series augusztus 22-én Debrecenben hozza ezt nekünk az ismét Dragon sorozatban (-72.5 kg) induló Norbival. 

Ready for the Venum Victory World Series in Debrecen (Hungary) on August 22nd 2015?Find all the details about the event on our partner totaldamage.hu blog and Facebook page http://bit.ly/1Gk6tXZ

Posted by Venum on 2015. július 14.

 

2011-et írtunk, Norbi állkapocstörésből jött Yuri Bessmertny ellen, aki a Chinuk Gym növendéke. Ez a név azért elég libabőrös feeling, ugyanis a legendás fehérorosz klub kitermelt pár halálosztót, köztük Ignashovot is. Bessmertny ellen akkor nem sikerült a döntőbe jutás Norbinak, de előtte olyan impozáns sorozatot tolt Európa szerte a Fight Code Dragons sorozatban, hogy öröm volt nézni. Ezért elég deja vu érzésem volt, mikor a Venum Victory World Series fight cardban megláttam őt és ismét a Dragons sorozatot a neve mellett. Aztán mikor váltottunk pár sort és jöttek kérdéseimre a válaszok, akkor jött a második deja vu: ez a Norbi a régi Norbi, aki akár kendőzetlenül is, de elmondja építő jellegű gondolatait. A bunyója mellett ezt tetszett korábban is és őszintén szólva örültem, hogy miután a TOTALDAMAGE a Venum Victory World Series kiemelt médiapartnere, sort keríthettünk az alábbi interjúra:

Egy kicsit mesélj magadról, mivel telnek manapság a napjaid/hónapjaid? A növendékeidre koncentrálsz, ha jól tudom, mérkőzés lehetőségeid vannak?

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy interjú alany lehetek! Üdvözlök mindenkit!

 

Minden erőmmel azon vagyok, hogy minél több emberrel megismertessem a thai boksz alapjait. Ami persze nem egyszerű, hiszen sokukat nehéz az internet rabságából kiszabadítani. Kevés az azon fiatalok köre, akiket versenyeztetni lehetne, legtöbbjüket inkább csak a hobbi szint érdekli. Kevés az a létszám, akikkel tovább tudunk lépni. De így is örülök, hogy a lurkók nagyját meg tudom mozgatni.

 

 

Viszont jó irányba haladunk, hiszen egyre több szülő is csatlakozik táborunkhoz. Minden nap délelőtt-délután magán, este csoportos oktatásokat tartok. Nem könnyű, mert egyedül vagyok mindenkire. De nem bánom, jól van ez így. Sok kitartó munka, edzés, akarat előbb, vagy utóbb meghozza gyümölcsét, sportban és magánéletben egyaránt. 18 éves sportpályafutásom során sikerült nemrég saját ingatlan vásárolnom. Erre azért is vagyok büszke, mert önerőből, minden segítség nélkül hoztam össze. Csupán akarni kell és tenni érte! Akik ismernek, azoknak nem titok, én szegény körülmények között nőttem fel, majd később .szakadtam ki a családi fészekből. Most jelen pillanatban házfelújításban vagyok, ami szintén nem egyszerű. Muszáj sürgetnünk a dolgot,  mert párommal és kislányommal hamarosan be szeretnénk költözni. Most mindezek mellé itt egy új lehetőség, hazai pályán léphetek szorítóba idén augusztus 22-én a Venum Victory World Series elnevezésű tornán, aminek egyik állomása Debrecen!

Pár éve a a Fight Code sorozatban első magyarként értél el szép sikereket. Hogy emlékszel vissza azokra az időkre? Mit hoztál el azokról a meccsekről magaddal?

Mindenből tanul az ember. A Fight Code sorozatban, amikor sikerült első magyarként bejutni, életem legjobb formáját hoztam. Sok edzésmunka, alázat, nélkülözés juttatott el a bejutástól a döntőig. Csak ne lett volna az a fránya olasz, aki kettévágott mindent. Sikerült neki break után szabálytalanul arcon térdelnie. Ez a sérülés sajnos nagyban befolyásolta a döntőben nyújtott teljesítményemet. De nem bánkódom emiatt. Mit is hoztam magammal?Nem mást, csak tapasztalatot, hitet, a közönség biztatását, emlékeket, mikor több ezren kiáltják kórusban a nevem.

A Venum Victory World Series a Fight Code mintájára tornarendszert szervez, melyben ismét induló vagy. Mit érzel ezzel kapcsolatban? Hogy fogadtad a felkérését? Mit tudsz az ellenfeledről?

Nagyon boldog vagyok, hogy ismételten részt vehetek egy nem mindennapi tornán. Azt érzem, hogy meg kell mutatni itthon a magyaroknak, hogy mi is fel tudjuk húzni a kesztyűt, és helyt tudunk állni a legjobbak között. Ott kell lennünk közöttük. Ez a torna hozza a színvonalat. Nem mondhatja senki, hogy névtelen valakik vesznek részt a tornán. Egy példa: amikor sikerült bejutni a Fight Code torna sorozatba, voltak olyan negatív kritikák, hogy milyen torna volt az?! Sudsakorn, Petrosyan, Bessmertny és sorolhatnám, ők voltak az indulók. .Ezek mind az elit mezőnyébe tartoznak. De ne bizonygassam, nem igaz?

 

A mostani ellenfelem az elődöntőben Abdallah Mabel (francia), aki a Buakaw Banchamektől kapott ki Thai Fight tornán (muay thai) pontozással. Nem lesz egy sétagalopp ez az elődöntő, az biztos!! De állok elébe, felveszem a kesztyűt, hiszen nem holmi játék katonával szemben kell győzedelmeskedni!! Itt egy feladat, meg kell oldani! 

A VENUM érkezik a TDMG STORE-ba, hétfőtől éritek el az új webshopot. 

✭ TDMG⚡️STORE // 2015. 07. 20 ✭Itt egy screenshot a készülő TDMG Store-ról. Szerintünk nagyon adja. Like?#TDMG #VENUM

Posted by TDMG Store on 2015. július 11.

 

A Fight Code után itt is a csúcs a cél, gondolom. Mit teszel ezért majd, hogy készülsz a meccsre?

Természetesen a csúcs a cél! De a célért meg kell verekedni!! Minden erőmmel azon leszek, hogy révbe érjek!! A felkészülésem minden hétköznap napi 2 edzésből áll. Délelőtt és este! Közben az edzéseket is tartanom kell, ami nem egyszerű feladat. A személyre szabott felkészülésemet Gönczi János kickbox világbajnok irányítja, aki remek szakember. Boldogan vállalta a tréningeim irányítását. Nem bíznám én sem bárkire a felkészítésem. Kell, aki kijavít, összerak, kiélez a kellő alkalomra.

A debreceni helyszín gondolom boldogsággal tölt el, de nyomást is érzel emiatt?

Egyrészt boldogsággal tölt el,  hogy hazai pályán indulok, másrészt természetesen van egy bizonyos méretű nyomás a hazai szurkolók előtt.

Örömteli, hogy egy ilyen rendezvény érkezik Magyarországra, de hogy látod ma és az elmúlt évek tendenciáit figyelve a magyar kick-boxot?

Úgy érzem, ez a torna a kellő időben érkezett. Sajnos sok olyan gála volt manapság, ami nem ütötte meg egy WAKO Magyar Bajnokság szintjét sem. Azt is értem persze, kell a rutin a fiatalságnak, de ne állítsunk be világbajnoknak valakit, aki nem az. És persze ne ringassuk álmokba őket. Sajnos a laikusok ezeket a gálákat látják. Ha ezeket a színvonal alatti gálákat nézik, akkor az lesz a viszonyítási alapjuk. Majd jön, vagy jönne egy színvonalas gála és üresek a csarnokok. Elnézést, ha megbántottam valakit, szerintem itt a baj. Bármennyire is segíteni szeretnének ezzel, nem fognak. Jómagam is vertem már meg több világbajnokot ,mégsem tartom magam világbajnoknak! Miért? Mert valójában ők sem voltak azok!

Mit tervezel a jövőre nézve karriered és tanítványaid kapcsán?

Karrier szempontjából már ez a torna is újabb mérföldkő lehet. De mindenképpen szeretnék címmérkőzést bokszolni hazai pályán. Majd továbbra is hobbisták foglalkoztatása, tanítványok,  fiatalok versenyeztetése, táboroztatása a jövőbeli cél. Köszönöm a lehetőséget!

Tisztelettel Balogh Norbert.

A Venum Victory World Series augusztus 22-én jön Debrecenben a Főnixben, a TDMG nyereményjátékában meg páros VIP-belépőt nyerhettek a rendezvényre, ehhez csak az itt leírtakat kell követnetek a játékban való részvételhez! Gábornak és persze minden magyar szurkolónak sok sikert! Hajrá magyarok!

• TDMG NYEREMÉNYJÁTÉK! •NYERJ PÁROS belépőt a nemzetközi VIP VWS kickbox gálára, TDMG brutál csomagot vagy TDMG VIP...

Posted by TDMG on 2015. július 12.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr357633238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása