TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Visszatér Fedor

2015.07.15. 09:09 td_interim

fedor_3.jpg 

Nem vicc.

 

Nehéz most értelmesen gondolkodni, úgyhogy firnyákos bevezető helyett álljanak itt a tények: Fedor Emelianenko az orosz Union MMA-nek adott interjújában arról beszél, hogy visszatér az MMA-ba.

Minden sportolónak fontos, hogy a kedvenc időtöltését űzhesse: a lehető legjobban edzzen, versenyeken próbálja ki magát és megvédje az anyaföld becsületét. Feltöltődtem, régi sérüléseim meggyógyultak. Az utóbbi három évben formában maradtam, de ezen a szinten ez nem elég ahhoz, hogy csatába induljon az ember, ezért újabban intenzív edzésbe kezdtem. Sokoldalú edzőkből és sportolókból álló csapatot gyűjtöttünk össze, akik segítenek nekem a felkészülésben. El kell végezni a munkát, hogy aztán végleg elhagyhassam a ringet. Már tárgyalunk különböző szervezetekkel. Amint megállapodásra jutunk, megtudjátok a mérkőzés időpontját és az ellenfelem kilétét is.

A UFC és Bellator feszülten figyel, és már egy utolsó mérkőzés előkészítésén dolgoznak. Előnyben van a Bellator, hiszen Scott Coker és Fedor közt továbbra is baráti a kapcsolat. Másrészt Dana White-éknak Fedor volt az abszolút legnagyobb trófea, akit sohasem sikerült becserkészni, ez pedig extra motivációt adhat nekik a versenyfutáshoz. Pusztán a pénz szempontjából a UFC ajánlata valószínűleg megközelíthetetlen lesz. A két csúcsszervezet mellett jó eséllyel indulhat az M-1 is, a harcos és az orosz promóció közt fennálló szintén nagyon szoros kapocs miatt.

#FEDORISBACK!! FEDOR EMELIANENKO COMES BACK TO MMA!!!“It’s extremely important for any athlete to do what you love, to...

Posted by M-1 Global on Tuesday, July 14, 2015

Fedor minden idők egyik legjobbja – sőt, Anderson Silva doppingbotrányának kirobbanása óta a legtöbben simán az egyes egyedüli legnagyobbnak tartják. 2012 júniusában vonult vissza a versenyzéstől, miután az első menetben kiütötte Pedro Rizzót az M-1 gáláján. Emelianenko 38 éves. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827629334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása