TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Csecsenföldön bunyózik augusztusban Badr Hari

2015.07.15. 15:12 td_interim

akhmat_badr.jpg 

Ellenfele Ismael Londt.

 

Visszatér a ringbe a kickbox rosszfiúja. Badr Hari következő meccsét tegnap tették hivatalossá – a balhés ász Ismael Londt-tal bunyózik majd a csecsenföldi Groznij-ban, az Akhmat Fight Show-n.

Illetve: hisszük, ha látjuk – Hari az utóbbi időben többször is téves riasztással rongyolta rajongói idegrendszerét. Legutóbb májusra volt leszervezve mérkőzése Catalin Morosanu ellen, amit az utolsó pillanatban fújtak le „nem megfelelő körülmények” miatt, tavaly a Patrice Quarteron-csörte ment a levesbe, mert a francia szövegelésével „nem biztosított kellőképpen barátságos atmoszférát a gálára.”

A baráti hangulat most sem Harin fog múlni – a bunyós ugyanis országos cimborája a küzdősport-rajongó, amúgy diktátor/hadúr/politikai ellenfeleit simán megölető Ramzan Kadirov csecsen elnöknek.

hari_kadirov.jpg 

Hari tehát folytatja a partizánkodást, és a Glory helyett más, jobban fizető szervezetek ringjeit választja. Bad Boy legutóbb tavaly októberben küzdött a dubaji GFC-ben, első menetes KO-val iskolázta le Arnold Oborotovot. Londt jelenleg négymeccses nyerő szériában van. A kickboxerek augusztus 22-én eshetnek egymásnak – ugyanaznap, amikor Debrecent felrobbantja a Venum.

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117630126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása