TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Másnapos borogatás helyett atombombát hozott a TUF 21 döntője

2015.07.13. 16:21 td_interim

088_stephen_thompson_vs_jake_ellenberger_0_0_0.jpg 

Méltó afterpartit kapott a UFC 189.

 

Nem bántad meg, ha a mára virradó éjjelt is MMA-ra való nyálzással töltötted: a The Ultimate Fighter 21. évadának döntői, ha nem is tudták megközelíteni a UFC 189 bevehetetlen csúcsait, szolgáltak néhány frankó meccsel és kemény kivégzéssel. Köztük egy olyannal, ami – bocs, tudom, hogy ezt mostanában sokszor írom le, de hát mit tegyek, ha ez az igazság – jó eséllyel pályázik az év KO-ja címre.

Kezdjük is ez utóbbival: a TUF 21 döntők főmeccsén a fiatal veterán Jake Ellenberger az öreg újonc Stephen Thompsonnal találkozott, és az első menet végén belenézett egy akkora, de akkora forduló rúgásba, mint amekkorát legutóbb Uriah Hall adott el a TUF házban két éve. Nézd, NÉZD:

Wonderboy szépségdíjas megmozdulása természetesen bónuszt ért, a kidőlő Juggernaut fejének megpumpálására igazából már nem is lett volna szükség.

Durva első menetes finish-sel zárta le váltósúlyba visszatérő meccsét Jorge Masvidal is. A középsúlyból leaszaló Cezar Ferreira eleinte sikerrel kamatoztatta súlyfölényét és levitte Masvidalt, aki viszont talpra vergődve egyenlő ellenfél volt lábon, a klincsben pedig egyértelműen jobb is. Egy térdessel, egy durva könyökössel és egy jobbossal leküldte a brazilt, és a földön is beleütött még párat, mielőtt a bíró leintette a mérkőzést.

Ez volt Gamebred első UFC-s kivégzése.

Michelle Waterson és Angela Magana bunyója sem ment el a pontozólapokig. A volt Invicta FC atomsúlyú bajnok Waterson nem szeppent meg ellenfele súlyfölényétől és Magana kezdeti, kerítésnél való izmozása után átvette a kezdeményezést. A Csini Karatés aligha okozott meglepetést azzal, hogy állva jobb volt, mint ellenfele, a földön viszont mindkét részről sorban jöttek a karfeszítés-kísérletek. Magana egy ponton megpróbálkozott a heel hookkal is. A meccs a harmadik menetben dőlt el: Waterson fejbe rúgta Maganát, néhány csapással később pedig jött a szuplé és a full back mount, ebből a pozícióból pedig érkezett a hátsó fojtás és Magana kopogása is.

Watersonból inkább előbb mint utóbb 115 fontos kihívó lesz, persze ezért is igazolták le Danáék.

• TDMG NYEREMÉNYJÁTÉK! •NYERJ PÁROS belépőt a nemzetközi VIP VWS kickbox gálára, TDMG brutál csomagot vagy TDMG VIP...

Posted by TDMG on Sunday, 12 July 2015

A main card első meccsén Maximo Blanco mindössze 16 másodperc alatt megszerezte a TKO győzelmet Mike De La Torre felett, de a bírói közbelépés indokolatlanul hamar jött. Blanco korai jobbosa leküldte Mike-ot, de az még bőven magánál volt, és a levitelen dolgozott, amikor leintették a meccset. Pedig rohadt szórakoztató bunyó lehetett volna.

A main card két TUF-os meccsén előbb Michael Graves egyhangúan kipontozta Vicente Luquét, majd Kamaru Usman karháromszöggel kopogtatta Hayder Hassant a második menet elején, és ezzel megnyerte a The Ultimate Fighter 21. évadát.

Hülyeségek: a gála tévés ültetőinek utolsó meccsén Josh Samman hátsó fojtással győzte le a fekete öves BJJ-s Caio Magalhaest az első menetben, aki ahelyett, hogy elismerte volna, hogy ellenfele volt a jobb, a felkínált békejobbot nem ragadta meg, inkább hisztisen vért köpött a győztes felé. Szép.

Az első és egyetlen Fight Pass prelimen Willie Gates másfél perc alatt TKO-zta Darrell Montague-t. A bíró pedig, csupán másodpercekkel azután, hogy leállította a meccset, eredményhirdetéskor a vesztes karját emelte a magasba. Biztos korán volt még. 

 

A The Ultimate Fighter 21 döntők teljes eredménysora:

Stephen Thompson def. Jake Ellenberger KO (forduló rúgás és ütések) R1 4:29
Kamaru Usman def. Hayder Hassan szubmissiön (karháromszög fojtás) R2 1:19
Michael Graves def. Vicente Luque egyhangú pontozás (29-28, 29-28, 29-28)
Jorge Masvidal def. Cezar Ferreira KO (könyökös és ütések) R1 4:22
Michelle Waterson def. Angela Magana szubmissiön (hátsó fojtás) R3 2:38
Maximo Blanco def. Mike De La Torre TKO (ütések) 1 0:16

Josh Samman def. Caio Magalhães szubmissiön (hátsó fojtás) R1 2:52
Jerrod Sanders def. Russell Doane egyhangú pontozás (29-28, 30-27, 29-28) 
Trevor Smith def. Dan Miller egyhangú pontozás (30-25, 30-25, 30-26) 
George Sullivan def. Dominic Waters egyhangú pontozás (29-27, 30-25, 29-28) 

Willie Gates def. Darrell Montague TKO (térdes és ütések) R1 1:36

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287622572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása