TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: The Ultimate Fighter 21 Finale: Ellenberger vs. Thompson élő közvetítés

2015.07.12. 21:56 td_interim

the-ultimate-fighter-21-final.jpg 

Linkek a kattintás után.

 

Nincs megállás a UFC taposómalmában – ha szabad a holnapod, a ma éjjelt is elbaszhatod MMA-ra. Itt a TUF 21 döntője, vivát!

Gyors ismétlés: az MMA első vonalában megkapaszkodni igyekvő tehetségek mellett a gála main cardján bunyózni fog többek között Angela Magana, Michelle Waterson, Jorge Masvidal, Cezar Ferreira, Jake Ellenberger és Stephen Thompson is. Az esélyekről itt írtunk.

A gála egy szem Fight Pass ültetőmeccse éjjel fél egykor kezdődik, a tévés ültetőcsomag éjjel egykor, az előfizetéses main card pedig hajnali háromkor. Az élő közvetítéshez linkeket itt és itt találhatsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk! 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr357620984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása