TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Debrecenbe érkezik augusztusban a VENUM VICTORY WORLD SERIES

2015.07.10. 15:33 td_axl

phpthumb_generated_thumbnail.jpeg 

Emlékszel az időkre, mikor a Budapesten és Debrecenben frankó kick-box gálákat rendeztek, ahol kiváló magyarjaink külföldi zoral arcok ellen tolták? A VENUM VICTORY WORLD SERIES most ezt elhozza ismét nekünk Debrecenbe augusztus 22-én.

 

Szóval a Venum eddig is ismerős volt számunkra az atom sportcuccai miatt, emellett azonban a Venum pár promóterrel együttműködve létrehozta a Venum VWS-t, azaz a Venum Victory World Series sorozatot. Ez lényegében egy tornarendszer, mely két súlycsoportban fut párhozamosan. A Dragon's Series -72.5 kg-ban, a Rhinos Series -95 kg-ban keresi a bajnokát. Ehhez négy európai városban verik egymást négyes tornákon az indolók, hogy decemberben Párizsban bajnokot avassanak.

Venum Vicotry World Series #3 Debrecen - August 22nd 2015 -with some incredible champion: Medhi Zatout - Abdullah Mabel - Anissa Meksen - Mustafa Haida - Norbert Balog - Gabor Gorbics

Posted by Victory World Series on Tuesday, 7 July 2015

Az első fordulót Milánóban rendezték áprilisban, mely során 6 tornabunyót hoztak le, egy ISKA világbajnoki meccset, valamint Enriko Kehl és Giorgio Petrosyan is egymásnak feszült. Izgalmas, igaz? Főleg úgy, hogy ebbe a sorozatba Debrecen is becsatlakozik igazán kemény magyar indulókkal. Itt a fight card:

finalprogramvvws_debrecen_august22nd_15_copy.jpg

A lista önmagáért beszél szerintem. Görbics Gábor jelenleg a magyar kick-box mezőny talán legerősebb képviselője, az utóbbi időben megannyi címet és elismerést söpört be. Balogh Norbi a korábbi Fight Code sorozatban nemzetközi vizeken portyázott, címközebe is ért akkor. Benedek Zsolt legutóbb első magyarként a román SUPEKOMBAT sorozatban mutatkozott be egy nagyszerű győzelemmel.

Erre a bizsergésre vágytam a combomban már rég, komoly nemzetközi megmérettetésben látni a srácainkat. Várós, nagyon, augusztus 22-ig rendszeresen jelenetkezünk infókkal a rendezvény kiemelt média partnereként.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937467384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása