TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Brittney Palmert összeverte a férje, Travis Browne összeverte a feleségét

2015.07.09. 12:35 td_interim

usa-today-8538757_0.jpg 

Szörnyetegek. 

 

Az MMA világa sajnos tele van olyan emberekkel, akik a ketrecen kívülre is hagynak az erőszakból. Elég baj az is, ha valaki a haverját veri össze részegen, de a háztartáson belüli erőszaktevőknek külön bugyort tartanak fenn a pokolban. Most két új főnek készítették be az üstöt.

gettyimages-467804317_0.jpg

Brittney Palmer és férje, Aaron Zalewski 

Az első jelentkező Aaron Zalewski, a UFC egyik legnépszerűbb oktagonlányának, Brittney Palmernek férje. A pénzügyi pályán dolgozó férfit sajtóértesülések szerint letartóztatták gyilkossági kísérlet vádjával. Zalewski egy elmérgesedett veszekedés során támadt rá Palmerre Los Angeles-i otthonukban, június 11-én.

A férfi állítólag azért kelt ki magából, mert hallotta, ahogy egy castingos a telefonon „bébinek” szólítja a feleségét. Zalewski megpróbálta elvenni Palmertől a telefont. Az oktagonlány rögzíteni kezdte a dulakodást – mikor a férje ezt észrevette, ellökte a nőt, aki estében az ágy szegélyébe verte a fejét.

A dolgok innentől csak még durvábbra fordultak. Zalewski Palmerre üvöltött, hogy pakoljon össze, és takarodjon. Ahelyett viszont, hogy elengedte volna, az ágyra lökte a nőt, arccal lefele, a hátára térdelt, és a matracba nyomta felesége fejét. Palmer vallomása szerint vagy két percig így is tartotta, miközben ő fuldoklott.

Zalewski aztán elengedte Palmert, elkezdte a saját karját karmolni, és azt üvöltötte a nő felé: „Miért teszed ezt velem? Én csak azt akartam, hogy szeress.” Palmer végül elmenekült, hívta a rendőrséget, akik gyilkossági kísérlet, családon belüli erőszak és fenyegetés vádjával tartóztatták le Zalewskit.

A férfi egy nappal később egymillió dolláros óvadék ellenében távozott a rendőrségről. Még nem emeltek vádat ellene.

img_7843.jpg

Travis Browne és felesége, Jenna Renee 

A másik potenciális seggfej a UFC nehézsúlyú top tízese, Travis Browne. Potenciálist írok, mert az ő ügye nagyon friss, és rendőrségi állásfoglalás sem született még benne. Mára virradóra Browne felesége fotómontázst töltött fel Instagramjára, amire tényleg csak egy szó van: szörnyű.

img_7842.jpg 

A képeken a feleség, Jenna Renee szerepel, brutálisan összeverve. A felirat családon belüli erőszakról beszél, az elkövetőről szót nem ejtve, de az asszony később egy kérdésre válaszolva pontosított: Browne volt az.

tvywpgu.jpg 

Egyelőre ennyit tudni az ügyben. Browneról a legújabb hír az, hogy legközelebb Ben Rothwellel akarna megküzdeni. Ha igaznak bizonyulnak a feleség vádjai, nem fog, és valószínűleg a UFC-ből is repül. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr187612614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása