TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vadászüzemmódban – UFC 189: Embedded, hatodik epizód

2015.07.08. 11:09 td_interim

conorfut3.jpg 

A hétvégi gála célegyenesében élesednek ki igazán az érzékek.

 

Emberek! VAN közös pont Mendesben és McGregorban! Mármint azon túl is, hogy mindkettő bunyós, és mindkettőnek a lehető legVIPbb a jegye a UFC 189 főmeccsére. Hittétek volna?

A felszopóvlog #6 központi motívuma a vadászat. Ez az, ami összehozza a UFC 189 két főszereplőjét: mind Chadben, mind Conorban hasonló húrokat pendít meg. Egészen izgalmas: Mendes köztudottan nagy vadász, és arról beszél, hogy életének e két meghatározó pólusa mennyire hasonlít egymásra, mindkettőhöz tökéletes fókusz szükséges.

McGregornál a futás kapcsán jön elő a téma: a kerge ír arról beszél, hogy azért fut mindig éhgyomorra, mert akkor szervezete és tudata automatikusan átkapcsol túlélő-módra, mint a nomádoknál, amikor zsákmányt ejteni indultak. Klassz cucc.

"Megjósolom, hogy már az első menet első percében hordani akarod az összes TDMG cuccot – egyszerre." – Mystic Mac

 

A humorfaktor megint a Mac Mansionből érkezik: kezdésnek Conor dekázgat egy focilabdával, aztán forduló rúgással elküldi a picsába, majd a fent említett, futós jelenet előtt kérdezgeti edzőtársait azok maximálisan bizarr kinézetű, trutymós kajájáról. „Ti meg mi a faszt esztek?” És mindehhez hozza a minden élő ember által ismert baszogatósvigyort. Figyelj az arcára, és álld meg röhögés nélkül.

conorvigyor2.jpg 

Az epizódban megint ott van Rory MacDonald és Robbie Lawler, de ők, rendes fiúkhoz illően nem sok vizet zavarnak, csak készülgetnek.

UFC 189: Embedded, első, második, harmadik-negyedik, ötödik rész. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687609456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása