TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweathert megfosztották a WBO váltósúlyú övétől

2015.07.08. 15:47 td_interim

gettyimages-476175006_0.jpg 

De ez aligha hatja meg.

 

Floyd Mayweather Jr.-ra mostanában rájár a rúd: nemrég oltotta porrá legutolsó trófeája, Manny Pacquiao, most meg a WBO elvette tőle azt az övet, amit pont a Fülöp-szigeteki legyőzésével nyert el. De valami azt súgja, ez utóbbi fejlemény érdekli a legkevésbé.

Money Manny kipontozása után azt mondta, elhagyja címeit, hogy másnak is lehetőséget adjon az uralkodásra. May persze nem is lett volna May, ha egy hónapra rá nem gondolta volna meg magát – addig viszont a WBO kiírta a váltósúly ideiglenes bajnoki címmeccsét Timothy Bradley és Jessie Vargas részvételével. Az interim bajnok Bradley lett.

Hogy szentesítse övét, Maynek egy héttel a Bradley vs. Vargas utánig, azaz július 3-ig be kellett volna fizetnie 200 ezer dollárt a WBO-nak. Az összeg nem érkezett meg, ezért a szervezet közleményben tudatta a világgal: megfosztották Floydot a WBO váltósúlyú világbajnoki címétől.

A WBO világbajnoki bizottságának nem maradt már lehetősége, mint hogy ne is merje el többé Mr. Floyd Mayweather Jr.-t a WBO váltósúlyú világbajnokának, és megfossza őt címétől, mert nem engedelmeskedett a WBO világbajnoki mérkőzésekre vonatkozó szabályozásainak.

 

A WBO messzemenőkig tiszteli Floyd Mayweather Jr.-t, és mindent, amit legendás karrierje során elért. Mr. Mayweather mindig megértette, hogy a világbajnoki címekkel előjogok és kötelezettségek is járnak, és hogy a WBO bajnoki státusza a WBO szabályainak betartásától függ.

Floyd címe most Bradleyre szállt. Az eseményekre a Mayweather Promotions feje, Leonard Ellerbe reagált:

Szégyen. Majd Floyd eldönti, mit fog tenni, ha tesz valamit egyáltalán. De addig is élvezi azt a pár százmilliót, amit utolsó meccsével keresett, és ez (az eset) semmilyen hatással nincs arra, amit csinál. Különben is, most tűkön ülve várja a TDMG beindulását, ne zavarják már ilyen csacskaságokkal.

 

Floyd Mayweather nagyon is tiszteli az összes szervezetet, mint 19 éves karrierje során mindig, de egyetlen szervezet, vagy ember sem fogja megmondani neki, hogy mit csináljon.

Maynek július 20-ig van lehetősége fellebbezni, de szerintem szarik ő már az egészbe, és inkább folytatja a pénzben való lubickolást, mint korunk hús-vér Dagobert bácsija. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717610464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása