TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Bunkó volt Mayweather, Pacquiao szénné oltotta

2015.07.06. 16:04 td_interim

pacquiao_mayweathe_3180410b.jpg 

És még elegáns is volt közben.

 

Csak nem akar véget érni az évszázad lufijának története. Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao tovább vívják meccsüket, és a tizenharmadik, ringen kívüli menet sokkal szórakoztatóbbra sikerült, mint az azt megelőzők a szorítóban.

Mayweathernek elege van abból, hogy a világ egyik fele Pacquiao sérült vállára fogja a filippínó májusi vereségét, ezért feltöltött egy viccesnek szánt videót Instagramjára. A képsoron Money egy Mannyt jelképező próbababának magyaráz, hogy „hagyja abba a hazudozást” a sérült testrészről, és ismerje el végre, hogy fair körülmények között kapott ki. Végül meg is pofozza a bábut.

I love having fun, joking and living life #SenseOfHumor

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Nem váratott sokat magára Pacquiao válasza: a klasszis közleményben reagált, és ennél udvariasabban aligha anyázhatott volna.

Meg kell értenünk Floyd Mayweather Jr. magatartását, a családi háttere miatt. Volt elítéltektől származik, és ő maga is volt elítélt. Nem hibáztathatjuk őt, hiszen a tette csak azt tükrözi, ahogy felnevelték.

 

Arra emlékeztet, amit az ex-feleségével művelt. Remélem, talál magának időt arra, hogy elmerengjen az életén, és megbánja a múltban elkövetett bűneit. Egy igazi bajnok szavaiban és tetteiben is kegyes. Nem csak választott pályáján bajnok, de otthonában és magánéletében is az.

Lehet, hogy az első meccsen Floyd győzött pontozással, de a visszavágót Manny nyerte, kiütéssel. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627604944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása