TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|CAMP: Borics Ádám élete edzőtáborán van túl Buki és Pumukli jóvoltából

2015.07.05. 20:27 td_axl

borics_td_camp.jpg

Borics Ádám élete edzőtáborát nyomta le Bősön Buchinger ’Buki’ Iván és Végh ’Pumukli’ Attila mellett.

 

Korábban már jeleztük Nektek, hogy Szűcs Kristóf után Borics Ádám is a TOTALDAMAGE által támogatott srácok táborába érkezett. Sokan kérdezték, hogy ez akkor most mit is jelent mondjuk Ádám számára, mert a szavakból már sok van kis hazánkban. Ezt én is így gondolom, a TDMG szponzoráció mellett és persze Buki és Pumukli nyitottságának köszönhetően lehetővé vált, hogy Ádámnak edzőtábort szervezünk Bősön. Barátnőmmel Ádámot vártuk a lakásunk egy szobáját előkészítve szállásként, a kb. 20 kilométerre fekvő Bősön pedig a legendás edzőteremben a két bajnok és társaik melegítettek Ádám érkezésére.

Aki pedig egy kis malőrrel indította a tábort, hiszen Egerből indulva Pest előtt lerobbant alatta az autója, kénytelen volt haza vontattatni magát, hogy pár nap múlva, múlt szombaton ezúttal busszal érkezve Budapesten koccanjunk a TDMG fotózásán, majd tovább utazva landoljunk nálam. Vasárnap ugyan nem edzenek Bősön a srácok, miattunk azonban kivételt tettek, Ádit pedig keményen tesztelték.

Pumukli keményen tesztelte Ádámot

Adam "The Kid" Borics első #tdcamp napja Bősön Ivan "Buki" Buchinger és Attila "Pumukli" Végh kezei között keményre sikeredett. Ádámot felavatták, kezdődhet az edzés, este hosszabb videó jön a TDMG oldalán.TD instagramon extra anyagok: https://instagram.com/totaldamagehu/

Posted by totaldamage.hu on 2015. június 28.

Mert hát tudták, hogy a HFC pehelysúlyú bajnoka érkezik, de hogy mennyire kemény is valójában, a szíve a helyén-e van a kemény terhelés alatt, még megválaszolásra várt Buki, Pumukli és Maros számára. Kemény, olykor brutális vasárnap reggeli szpáring és egy monokli, ezzel kezdett Ádám, a bősi beavatás végén pedig a helyi kemény mag elismerőn bólogatott.

Ezt követően Ádám megkezdte a napi két edzéses programját. Reggel buszra ülve érkezett Bősre, hajtva és szenvedve az erőnléti, technikai és bunyós edzések közepette Buki, vagy Pumukli hívta magához napközben pihenni, hogy az esti edzésre újra legyen erő karjaiban és lábaiban. Ádám szerény és alázatos munkáját kívülről szemlélve azt láttam, hogy a bősi csoport nem csupán elfogadta őt, hanem meg is kedvelte, körükbe engedték. Ez pedig nem hiszem, hogy mindennapos dolog.

Buki kisfia Ádám rajongó lett :)

Adam "The Kid" Borics játszik Ivan "Buki" Buchinger kisfiával, Ivánkával. Egy fiatal titán tanítója gyerekével, aki talán egy nap szintén nagy harcos lesz. Nagyszerű pillanatok. #tdcamp #TDMMA

Posted by totaldamage.hu on 2015. július 3.

Ezt érezte Ádám is, minden este, mikor beszélgettünk a napjáról, csillogó szemekkel mesélt. Minden ilyen pillanatban visszakaptam valamit az elmúlt öt év áldozatnak hitt perceiből a TOTALDAMAGE építése kapcsán. Abban is megbizonyosodtam, hogy Ádám tehetségét tovább kell támogatni, építeni, közösen egy célt kitűzve pedig elindultunk egy úton. Nagyszerű hét volt ez nem csupán Ádám számára, hanem láthatóan Bukiék is élvezték, akiknek ezúttal is nagyon köszönöm a segítséget és támogatást! Ahogy pedig Ádám is az alábbi, edzőtábort záró videójában mondja, folytatjuk!

Az utolsó nap is kemény, de itt még nincs vége!

Véget ért Adam "The Kid" Borics edzőtábora Szlovákiában, Ivan "Buki" Buchinger és Attila "Pumukli" Végh sokat foglalkozott a fiatal tehetséggel, aki ezért nagyon hálás! A TDMG támogatásában létrejött tábor itt még nem ért véget, Ádámmal az álmaiért dolgozunk! #tdcamp #TDMMA

Posted by totaldamage.hu on 2015. július 4.

Ádám ilyen cuccokban nyomta a TDMG jóvoltából

• TDMG⚡️Classic Set •Július közepén érkezik a TDMG és online otthona a TDMG Store. Szerezzétek be Ti is a Classic...

Posted by TDMG on 2015. július 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427602794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása