TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt vannak a UFC Reebok-mezei, persze, hogy nem maradhattak ki a röhejes bénázások

2015.07.01. 12:57 td_interim

conor-mcgregor-reebok-fight-kit-video.jpg 

Ezt azért jobban is lehetett volna csinálni.

 

Új időszámítás kezdődött a UFC legújidőszámítósabb évében. A doppingellenes program kőkemény, infúziós visszatöltéseket sem kímélő rendszerváltása után beköszöntött a Reebok-korszak is. Hosszas előkészítés után kedden New Yorkban bemutatták a szervezet új mezeit.

A bemutatóra a világ minden tájáról odareptették a UFC egyes súlycsoportjainak top bunyósait, így például a kevesebb mint két hét múlva az ideiglenes pehelysúlyú bajnoki övért küzdő Conor McGregort is kirángatták edzőtábora célegyeneséből – Jose Aldo nem volt jelen az eseményen.

A Reebok háromféle mezzel rukkolt elő: vannak ország-alapú, egyetemes-, bajnoki felsők. Az ország-alapúak természetesen az egyes harcosok nemzeti zászlajának színeit viselik, az egyetemesek fekete-fehérek, a bajnokiak pedig sima feketék, arany oktagon-emblémával a vállukon.

uniforms2.jpg

Baj-nok-csapat! Baj-nok-csapat! 

Ami a szponzorálást illeti, az így fog majd kinézni: minden egyes UFC harcos, ha meccse közelít, kap egy Reebok csomagot, benne mindenféle hasznos holmival. Meccshéten csakis ezekben a cuccokban mutatkozhat majd, a most bemutatott mezeket pedig már konkrétan a gálán, a kivonulós pólók helyett kell majd viselnie.

A korábban begyűjtött szponzorok logóit tehát minden egyéb esetben hordhatja minden harcos, csak hát ezzel a támogatók már semmire se mennek, hiszen így pont a legnagyobb porondról, a FOX-ról és a UFC PPV-król vannak kitiltva.

Emiatt már most számos szponzor kifarolt a bunyósok mögül, a Reebok pedig röhejes pénzekkel kompenzálja, azaz „kompenzálja” a sportolók zsebéből kieső összegeket. Ezen már azóta megy a hörgés, hogy kiderültek a pontos számok. Várhatóan nem egy UFC-s harcos fog a Bellatornál kikötni, amint lebunyózza a jelenlegi szerződését.

A Reebok saját, igazolt sportolói persze jól járnak – a többiek száját meg azzal próbálja még betömni Dana White, hogy mindenki részesedést kap majd minden egyes pólóból, amit a nevével eladnak. A pólók viszont – beszéljünk végre erről is – drágák (95 dollár!) és szarok.

reebok.jpg 

Maga a dizájn: meh. Persze tiszta, egységes és professzionális, de dögunalmas. Könyörgöm, nem csapatsportról, hanem egyéniről beszélünk, ráadásul nem sakkról, hanem a világ legkeményebb küzdősportjáról – egy ilyen póló mindent sugároz, csak erőt nem.

Ezen felül meg túl homogén az egész. Amikor azon megy a kattogás, hogy egy meccset csak akkor lehet igazán eladni, ha izgalmas, egyedi a személyiséged, akkor végképp érthetetlen ez a dizájn. Persze – mondjuk – McGregor attól még nem fog szerényebben ordibálni, ha ráhúznak egy ilyen izét, de mégis: ez a lépés a Dana White által örökké hangoztatott „promózz, melózz, add el a bunyód”-elvvel homlokegyenest szembe megy.

A Reebok azt ígéri, hogy mindenki szavát meghallgatják, és a felsőket majd az egyes harcosok igényei szerint alakítják, de a pletykák szerint a manőverezési lehetőség minimális. Naná, hiszen egyenruháról beszélünk. Mennyivel jobban járt volna mindenki, ha inkább megvárják a TDMG-felsőket! (kacsintós szmájli)

És akkor végre következzenek azok a WTF-bénázások, amiket a címben ígértem, mert naná, hogy nem történhetett meg a termékindítás ezek nélkül:

Ki az a Giblert Melendez? Ti ismeritek? Biztos valami új igazolás.

Lyoto "Marcio" Machida. Oké.

Hello, a nevem Kovács Alligátor, de a barátaim csak Rolandnak hívnak. 

Na, tök jó, hogy még időben, Kos következő UFC-s meccse előtt elkészült! Oh wait...

A Reebok-mezek bemutatója: 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr177587946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása