TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Negatív meccsnapi kokszteszt került elő Anderson Silváról, ez lehet a mentőöve

2015.06.26. 11:55 td_interim

 

andersonresults650.jpg

A Nevadai Sportbizottság ezt az eredményt korábban nem hozta nyilvánosságra.

 

Új teszteredmény került elő a UFC 183 meccsnapjáról, amitől rögtön másképp áll Anderson Silva szénája.

A brazil Na Grade do MMA blog megírta, a Fightland kiszúrta: elvégeztek Silván egy olyan cucctesztet is, ami ugyanazokat a szereket kereste a mintákban, mint a többi, de azokkal ellentétben nem talált nyomokat – viszont ennek a tesztnek a negatív eredményeit nem csatolták a NSAC vádiratához.

Az újonnan felfedezett teszthez a mintákat röviddel a Diaz-meccs előtt gyűjtötték be. Helyi idő szerint este 6:39-kor Silva vizeletmintát adott a Quest Diagnostics-nak, percekkel később, 6:41-kor pedig a Sports Medicine Research & Testing Laboratory-nak. Utóbbi pozitív lett, az első minta viszont – anabolikus szteroidok szempontjából legalábbis – tisztának bizonyult.

test.jpg

 

Az ügyért felelős Christopher Eccles azt mondta a blognak, hogy ezeket az eredményeket azért nem csatolták a vádirathoz, mert „senki sem kérte őket,” a NSAC pedig nem köteles őket továbbítani. (Emlékezzünk: Hector Lombard kokszügye is emiatt az agyaszaló helyzet miatt robbant ki késve.)

Az új eredmények nem mentik fel Silvát a doppingvétség vádjai alól – már csak azért sem, mert ha anabolikus szteroidokat nem is, benzodiazepineket ez a teszt is talált – de az NSAC fura manővere miatt enyhítő körülmény lehet majd.

Silva meghallgatása a legutolsó verzió szerint augusztus hetedikén lesz.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr187574622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása