TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Injekciózni kell Cormier térdét, októberre csúszhat címvédése

2015.06.26. 12:22 td_interim

gettyimages-461006392_0.jpg 

Sérülések, sérülések mindenütt.

 

Alig hevertük ki a Jose Aldo bordája-okozta sokkot, kiderült, hogy Daniel Cormier is pihenőre kényszerül – de ő legalább nem az utolsó másodpercben zongorázik az idegeinken.

DC térde odavan: Ariel Helwani jelentette a UFC Tonight-ban, hogy a frissen félnehézsúlyú bajnokká koronázott harcos elülső keresztszalagja „jelentős sérüléseket” szenvedett.

Cormier műtét helyett az injekciós kezelés mellett döntött, mely során – orvos olvasóink most fordítsák el a tekintetüket, google-lel fordítottam – „vérlemezkékben gazdag plazmát” (platelet rich plasma) juttatnak a testrészbe.

Ha minden jól megy, Cormier térde őszre rendbe jön. Az értesülések szerint az AKA most már egyedüli bajnoka az október harmadikán, Houstonban megrendezendő UFC 192-t célozza be első címvédésére – itt DC Alexander Gustafssonnal néz majd farkasszemet.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627574730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása