TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Tésztát zabál a Gollam – elképesztően vicces a Jedrzejczyk – Penne beef

2015.06.17. 10:39 td_interim

 

joanna_jedrzejczyk.jpg

Kitesznek magukért a csajok.

 

Már megint Joanna Championnel kezdődött minden. A UFC női szalmasúlyú világbajnoka hétvégén Jessica Pennével bunyózik – néhány nappal ezelőtt kihagyhatatlan ziccert lőtt be instagramján, amikor kitette ezt a képet (a baloldali bónusztartalom!):

c2l5ivj.jpg

A kiszámítható és kissé fárasztó szóviccbe Joanna személyisége (és grimasza) lehelt igazi életet, és így már tényleg lehetett röhögni rajta. Persze így is volt, akinek nem tetszett, a céltábla Penne – mint hogy a Jedrzejczyk-re szóviccet találni még annál is nehezebb, mint azt google keresés nélkül, fejből helyesen lebetűzni – úgy oldotta meg a dolgot, hogy szimplán lement bunkóba:

iqcpz6s.png

Minden egyes alkalommal, amikor az ellenfelem farkasszemes beállását látom, Gollam jut az eszembe, lol. Zabáld csak azt a pennét, mert szombaton ennek a Pennének az ütéseit fogod zabálni.

Hogy erre hogyan reagált Joanna? Felröhögött. A lengyel harcost Ariel Helwani élő adásban szembesítette Penne visszaszúrásával az MMA hourban, és a lány, miután kikacagta magát, végül komolyra fordította a szót:

Új ászok lapulnak a zsebemben, és meg fog lepődni. Tényleg.

 

Jövök, Jessica. Nem voltak még olyan jó ellenfeleid a ketrecben. Meg fogod érezni a lengyel erőt. Én vagyok a bajnok, és eljövök érted, Jessica.

Joanna Jedrzejczyk és Jessica Penne most szombaton Berlinben, a UFC Fight Night 69 főmeccsén csap össze, a tét tehát a lengyel bajnoki öve. Én elképesztően várom már – nem csak a bunyót, azt a gollamos szembesítést is.

joanna_rajz.jpg

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr897550874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása