TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ettől a modelltől nyúlta a stílusát Conor McGregor

2015.06.16. 13:20 td_interim

method_get_s_conor-mcgregor-06-11-2015-20-12-37-887.jpg 

Igen, a tigristetkót is.

 

„Nem úgy mozognak, ahogy én, nem úgy gondolkodnak, ahogy én, és nem úgy beszélnek, ahogy én” – szól Conor McGregor egyik legemblematikusabb szövege. Még jó, hogy a stílusáról nem tett kinyilatkoztatást, mert most szétszednék érte a riválisai – az MMA Undergorund fóruma viszont így is rajta csámcsog.

NewOldTRT09er fantasztikus felfedezést tett néhány nappal ezelőtt: a megjelenéséért is agyondicsért ír fenegyerek, Conor McGregor szinte egy-az-egyben egy kanadai modellről, Josh Mario John-ról nyúlta a tetkóit, a frizuráit, a szakállát és az öltözködését is.

Nézzétek csak, még a pocaktigris is stimmel:

method_get_s_mcgregor-josh-mario-john.jpg 

További összehasonlításért javaslom felkeresni a modell instagramját. Nincs új a Nap alatt.

McGregor július 11-én, a UFC 189-en majd Jose Aldót próbálja meg másolni azzal, hogy megkísérli a saját derekára tekerni a brazil pehelysúlyú bajnoki övét.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887548496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása