TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kimbo: puszta ököllel verem szét Shamrockot, ha visszalép

2015.06.12. 13:07 td_interim

 

gettyimages-82867367_0.jpg

Nem is lenne rossz!

 

Mielőtt még túlságosan hozzászoktunk volna a „Kevin Ferguson: családapa” címkéhez, visszatért a jól megszokott „Kimbo Slice: bad motherfucker.”

Slice közelgő, Ken Shamrock elleni meccse promóköreit rója, és a múltkori, viselkedős videó után ismét letépte magáról a szájkosarat, és belekötött ellenfelébe.

A téma ennél a párosításnál tálcán kínálja magát: eredeti, 2008 októberére leszervezett találkozójuk azért maradt el, mert Shamrock az utolsó pillanatban vágásos sérülést szenvedett – öccse, a szintén MMA-legenda Frank szerint ez nem baleset volt, hanem szándékos falcolás. Kimbónak meg több se kellett:

Remélem, kipárnázzák a kezeit, hogy ne vágja meg magát, és most távol tartanak tőle minden éles tárgyat. Mármint mit fog csinálni legközelebb, lábon lövi magát? Haver, nemtom, mit fog csinálni Ken, csak remélni merem, hogy odaáll bunyózni. Ember, ha ennyire fosol, amikor be vagy szarva, az már-már olyan, mint öngyilkosságot elkövetni.

Az legalább megnyugtató, hogy Slicenak van egy bombabiztos B terve arra az esetre, ha Kennek megint vágni támadna kedve.

Remélem, nem lép vissza, mer' ha igen, akkor bemegyek az öltözőjébe, és nyomok vele egy régisulis pusztakezes bunyót, ott St. Louisban. Faszom.

Kimbo Slice és Ken Shamrock június 19-én, a Bellator 138-on verekedhet össze. Hogy a ketrecben, vagy az öltözőben, az majd elválik.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117536744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása