TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nekifutásból cibálni az oroszlán bajszát – UFC 188: Embedded, második és harmadik epizód

2015.06.11. 16:20 td_interim

fabriciowerdum_weirdface.jpg 

Fabricio Werdum vagy magabiztos, vagy mazochista, de az is lehet, hogy mindkettő egyszerre.

 

Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, Fabricio Werdum a legravaszabb legény a vidéken. Ritka az olyan harcos, aki nem csak, hogy teljesen rendben van mentálisan, de konkrétan tök okos is. Vai Cavalo ilyen, sőt, valószínűleg a legilyenebb az ilyenek között. Azzal együtt most lement hülyébe.

A UFC 188: Embedded folytatása rögtön azzal indul, hogy a brazil előadja az elméletét: Cain Velasquez múltkor igazából nem is akart megküzdeni vele. A térdsérülés nem volt olyan komoly, hogy miatta halasztani kellett volna a találkozót, a bajnok csak be volt rezelve – taktikázásból feküdt megint kés alá, és hagyott ki további hónapokat. Na persze.

Azt is megtudhatjuk, miért fog győzni a brazil: Cain két éve nem meccselt, rozsdás, aztán későn is érkezett a városba, így nem hagyott elég időt magának az akklimatizálódásra, tehát le fog fulladni a magaslati levegőn → Werdum finish. Na persze.

Ugyanakkor, ha te vagy az az ember, aki tíz év sebezhetetlenség után legyőzte a nagy Fedor Emelianenkót, akkor mégiscsak van némi jogod ahhoz, hogy ilyen álmokat szövögess. És akkor ez tőled már nem is álom, hanem haditerv.

Aztán: meditatív perceket tölthetünk el Eddie Alvarez társaságában, egy floridai mólón ülve, majd beüt a #SWAG, amikor Gilbert Melendez egy street-tesóval freestyleozik. (Isten bocsássa meg nekem ezt a mondatot.) 

A harmadik részben műsoridőt kap Teica Torres, Angela Hill, Kelvin Gastelum és Nate Marquardt is, de semmi izgalmasat nem tesznek. Fogadjunk, hogy megnézed! 

UFC 188: Embedded, első rész.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367534548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása