TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Lesz jobb fej dzsúdós a héten Tóth Krisztiánnál?

2015.06.08. 16:14 td_interim

toth_krisztian.jpg

Jótékonykodik az egyik legjobb hazai cselgáncsos.

 

Alig hajtottunk fejet Csoknyai László nemzetközi villámkarriert befutó, nagyszerű gesztusa előtt, máris itt az újabb hazai cselgáncsos, aki előtt megemelhetjük a kalapunk.

Tóth Krisztián elárverezi azt a versenyruhát, melyben legnagyobb sikereit aratta, a befolyt összeggel pedig a Down Alapítvány Rehabilitációs és Sportcentrumot segít. A KSI SE kiválósága Facebook hirdette meg a licitet.

tothkrisztian2015licit.jpg

Május 22-én került megrendezésre a Down Alapítvány Rehabilitációs és Sportcentrum által szervezett Érzékenyítő Sportnap a Testnevelési Egyetemen. Felemelő érzés volt ezeket a fiatalokat sportolni látni, akiktől van mit tanulnom küzdeni akarás terén.

 

Licitre bocsátom a 2014-es (Felnőtt Világbajnokság II. hely, Junior Világbajnokság I. hely, Felnőtt Európa bajnokság III. hely) versenyruhámat. A befolyt összegből a Down Alapítvány Rehabilitációs és Sportcentrumot támogatom. Az aukció pontos adatait a Testnevelési Egyetem Dékáni Hivatala fogja nyilvánosságra hozni.

- írja posztjában Tóth.

Krisztián, amellett, hogy most már a nemzetközi felnőtt versenyeken is remekel, 2011 óta a 90 kilós hazai mezőny uralkodója – jótékonysági akciója pedig egy újabb aranyérmet érdemelne.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr217526834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása