TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: WTF-meccsen verte Buakaw a kínaiak nemzeti hősét (videó)

2015.06.07. 14:15 td_interim

1428369514.jpg 

Tudjuk, hogy súlyos a cím, de a valóság még annál is súlyosabb.

 

A Távol-Keleten sokszor elmosódik a profi küzdősport és a pankrációs szórakoztatás közti határvonal. Így volt ez tegnap is, amikor a thai boksz legnagyobb sztárja, Buakaw Banchamek miazisten-szuperfightot vívott a kínaiak nemzeti hősével, Yi Longgal.

Yi Long az az „ütésálló” „shaolin szerzetes,” aki egyáltalán nem shaolin szerzetes, és csak akkor ütésálló, ha megbundázzák a meccsét. Az utóbbi eset azért előfordult már pár ezerszer, amiről egy egyszerű Youtube-os kereséssel bárki meggyőződhet: tele van Yi Long hőstetteivel az internet.

Őrült nagy kultusza van az arcnak hazájában, így a thaiok legkapósabb exportcikke elleni szupermeccs valószínűleg minimum az év küzdősport eseményének számított odaát – a mérkőzést tegnap rendezték a Wu Lin Feng szervezet égisze alatt, és itt van teljes valójában: 

Hát nemtom, szorítkozzunk a száraz tényekre: három menet, Buakaw valahogy fókuszálatlannak tűnik, Yi Long az első menetben többször is földre viszi (a thai boksz királyát, érted), aztán végül mégiscsak győz a thai srác, pontozással.

Nyilván mindez teljesen komoly. Győzelmével Buakaw lett a Wu Lin Feng bajnoka, asszem könnyűsúlyban, de ez ennél a meccsnél mondjuk pont részletkérdés.

buakaw.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr177524062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása