TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pontozással kikapott Végh 'Pumukli' Attila a KSW félnehézsúlyú címmérkőzésen

2015.05.23. 22:45 td_axl

pumukli-ksw-loss.jpg

Nem sikerült Pumukli KSW címszerzési kísérlete.

 

Végh 'Pumukli' Attila ma este Lengyelországban lépett ketrecbe, hogy közel egy éves kihagyás után mérkőzzön ismét. A Bellator MMA után ezúttal a KSW szervezet félnehézsúlyú címe volt a tét, Attila ellenfele pedig Goran Reljic volt. 

Mindkét srác nagyon atletikus és a súlycsoport kapcsán optimális testfelépítéssel rendelkezik, a ketrecbe magabiztosan érkeztek, Attilán talán jobban látszott a feszültség. Sportszerű kezdőpacsi után az első menet lényegében a ketrec közepén zajlott, mikor is Attila olykor váltogatva alapállását próbálta ugrasztani Gorant, hogy az meginduljon ellene, így Pumukli a rá jellemző kontrákkal operálhatna. Goran azonban nagy valószínűséggel Emanuel Newton taktikáját tanulmányozta, tartotta a távolságot Attila ellenében. Viszonylag kevés találat született az első menetben, egy szép felütés Pumukli nevéhez írható.

pumukli-ksw-loss2.jpg

A másodikban folyatódott az első menet forgatókönyve, Goran és Attila is némileg többet jött előre már, ez a közönség füttyszavának is köszönhető volt talán. Attila az elülső jobb kezével alapvetően keresztbe tudta verni a horvát srác támadásait, emellett azonban Reljic ja jebjével, el-el találta Pumuklit, szoros menet volt A harmadikban aztán egészen kivételes és emlékezetes pillanatok következtek. 

A földre kerültek a srácok, Goran Attila hátára került. Az első lába után akasztani tudta a másikat is Reljic, először Attila jobb kezét kereste feszítésre, majd átment a hátsó fojtásra. A szorítás bent volt teljesen, Attila felállt hátán ellenfelével és egy szaltót dobott előre, hogy Goranra érkezvén kiforduljon a fojtásból. Fantasztikus pillanatok voltak, a közönség tombolt, a srácok pedig állva folytatták a bulit. Pumukli ereje mintha a történteket követően elfogyott volna, de Goran sem volt fitt, a harmadik menet végét jelző gongszónál Attila a magasba emelte a kezét.

Nem jött össze a címszerzés Attila "Pumukli" Végh-nek :/

Posted by totaldamage.hu on 2015. május 23.

 

Nálam megosztott pontozással (próbáltam nem elfogult lenni) Attila vitte a meccset, a pontozók azonban másképpen látták, Gorant hozták ki nyertesként, ezzel pedig a KSW félnehézsúlyú bajnokává avatták. Attila roppant csalódott volt, érezte már az eredményhirdetéskor, hogy baj van. Amint elérem Pumuklit, tolmácsolom nektek gondolatait. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr157486270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása