TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Daniel Cormiert lelőni se lehet – UFC 187: Embedded, negyedik epizód

2015.05.22. 18:08 td_interim

dc_rnc.jpg 

A félnehézsúlyú nagyágyú egyszerűen mindent túltol.

 

Csoszogunk tovább a brutálgála felé az Embedded negyedik részével, amiből áttételesen kiderül, milyenek lehetnek az American Kickboxing Academy hétköznapjai: DC-nek hála közel kibírhatatlanok, és közben baromi viccesek.

Az AKA-csapatkapitány ugyanis hozza a formáját, és nem csak szövegben erős, de mindig, mindenkit folyamatosan basztat. Már korán reggel röhögve nyomorgatja és hátsó fojtással bünteti szerencsétlen bokszedzőjét, később pedig kiragadja a kamerát az Embedded-stáb egyik operatőre kezéből, felveszi, és interjúra kényszeríti a szemérmesen toporgó, vagy ijedten tovaiszkolni igyekvő UFC-munkásokat.

Mindeközben Donald Cerronéról újabb titok leple hull le: sortban, de alsógatya nélkül tolja a felkészülést. Azt a hipszter rabsic mindenit! 

UFC 187: Embedded, első-második, harmadik rész.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917482994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása