TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Jerome Le Banner három visszavonuló bunyót hoz le idén

2015.05.17. 15:22 td_axl

lebanner.jpg

Ha nosztalgikus könnycseppeket morzsolsz olykor a K-1 dicsőséget időkre gondolva, akkor azokban Jerome Le Banner arca is felcsillan, ez tuti.

 

A francia az egykor egyeduralkodó kickbox szervezet emblematikus harcosa volt, aki ugyan hatalmas csatákat nyert és veszített, sosem sikerült a címet megszereznie. Hoost ellen állt ehhez a legközelebb 2002-ben, a döntőben azonban kezét törte. A beültetett platina lemezzel később meggyűlt a baja, sokan gyors karrierleépülést jósoltak neki, de Jerome 13 évnyi nagyszerű folytatólagos karriert járt még be ezek után. A régi nagy nevek azonban sorra elköszönnek az aktív versenyzéstől, valaki könnyebben, valaki nehezebben, most pedig Jerome gondolja úgy, hogy ideje befejezni. 2015-ben három mérkőzésből álló visszavonulós turnét rendez, aminek első állomását Claudiu Istrate ellen hozta le KO-val, ami nem mellesleg az ISKA szuper nehézsúlyú címéért volt kiírva.

Le Banner várhatóan június közepén lép ismét ringbe, akkor a WKN cím lesz terítéken számára. Respect!

badr-hari2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717467250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása