TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dillashaw: Ha Jones nem tud profiként viselkedni, nem érdemli meg a bajnoki címet

2015.05.11. 16:23 td_hriczuakos

091_tj_dillashaw_vs_joe_soto_0.jpg

Az UFC harmatsúlyú övét birtokló harcos is megszólalt a kirobbant botrány kapcsán.

 

Nem hinném, hogy ecsetelnem kellene az elmúlt napok/hetek történéseit, az igazi MMA fanok ezzel keltek és feküdtek minden nap. Jones nemes egyszerűséggel olyan dolgot tett, melyet aligha fognak neki valaha is megbocsátani, és többé sohasem tekinthetünk rá feddhetetlen bajnokként, hisz nem először került címlapokra helytelen magatartása miatt. A ketrecben szinte érinthetetlennek tűnő bajnok a magánéletben mintha nem találná helyét, holott mindene megvan, melyet egy ember csak kívánhat magának. Szép család, takaros otthon, anyagi gondok pedig nem veszélyeztették, talán ezért is lehet meglepetés mindenki számára az ismert sztori. A sztori, melyről mindenki beszél, pláne az UFC háza táján. Így tett TJ Dillashaw is:

„Ha Jon Jones nem tudja úgy alakítani az életét, hogy az sallangoktól mentes legyen, és képtelen profi harcos módjára viselkedni, akkor nem is érdemli meg, hogy nála legyen a bajnoki cím. Úgy hiszem, hogy az UFC jó döntést hozott, és bárki is nyerje meg a félnehézsúlyú övet, az nagyszerű bajnok lesz.”

TJ legutóbb az addig szinte ismeretlennek tűnő Joe Soto ellen védte meg az övet, miután Barao fogyasztás közben rosszul lett, és emiatt kénytelen volt visszalépni. A Team Alpha Male-ben készülő Dillashaw számára komolyan feladta a leckét Soto, de a bajnok végül az ötödik menetben pontot tett a meccs végére, és jelezte, hogy várja Renan-t egy újabb verésre. A brazil pedig a nyáron revansot vehet eddigi egyetlen UFC-s vereségéért, melyet több, mint 30 győztes meccs után szenvedett el. Izgalmakban a visszavágón sem lesz hiány.

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287443756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása