TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: JDS: Overeem jobb dumás, mint bunyós

2015.05.05. 19:56 td_interim

smiling-junior-dos-santos.jpg 

A nemzetközi helyzet fokozódik.

 

Mi rosszabb annál, hogy belekötsz valakibe, ő meg helyre tesz? Az, ha belekötsz valakibe, ő meg kiröhög. A magát mostanában egészen megemberelő Alistair Overeem nemrég ismét elkezdett a régóta áhított, de soha meg nem valósult Junior dos Santos elleni meccsért kampányolni, és nem átallott kapuőrnek hívni a brazil ex-világbajnokot. Aki ezen csak röhögni tudott. JDS az MMA Hour vendége volt.

 

Nevetnem kell, mert ez a fickó... tudja, hogy sérült vagyok, és ezért mond ilyeneket. Sérült vagyok, jelenleg nem harcolhatok. (…) Szerintem csak promózni akarja magát. Megnézném, akkor is ilyeneket mond-e majd, amikor újra 100%-os leszek. Szerintem megint csendben fog maradni.

A dos Santos – Overeem meccs lehetett volna a UFC történetének egyik legjobban várt összecsapása, de a holland miatt újra és újra meghiúsult. Reem először rémesen magas tesztoszteronszinttel bebukott egy doppingtesztet, második nekifutásra pedig sérülésre hivatkozva mondta le a szereplést. Időközben rettegett hírneve is jócskán megkopott: másfél éven belül háromszor állt egy-egy brutális KO rosszabbik végén.

Most azonban úgy tűnik, a hollandnak sikerül visszaevickélnie a tűzközelbe: tavaly decemberben egy menet alatt legyalulta Stefan Struveot, most márciusban pedig ronggyá verte Roy Nelsont. Amit el kell ismerni, azt dos Santos is elismeri, de a brazil hanyatt azért nem vágja magát.

 

Szerintem jól csinálta, szép munka volt. Jó sportoló, jó harcos, de az biztos, hogy jobb dumás, mint bunyós.

Cigano jelenleg Stipe Miocic ellen vívott győztes háborújában szerzett sebeiből lábadozik. Október-november magasságában tér vissza az oktagonba. Overeemnek még nincs következő meccse lekötve.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887433002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása