TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jonest megfosztották bajnoki címétől, Daniel Cormier harcol Anthony Johnsonnal a félnehézsúly trónjáért

2015.04.29. 10:23 td_interim

safe_image_1.jpg 

Bonest a UFC határozatlan ideig eltiltotta.

 

Az egyetlen ember, aki legyőzheti Jon Jonest, az Jon Jones – mondta egykor a harcos edzője, Greg Jackson, és úgy tűnik, igaza volt.

A UFC kedden megfosztotta a p4p lista éllovasát félnehézsúlyú bajnoki címétől, és határozatlan ideig eltiltotta a szervezetben való versenyzéstől. A UFC 187 főmeccsén így Bones helyett Daniel Cormier küzd meg Anthony Johnsonnal a súlycsoport trónjáért – nem egy átmeneti övért, hanem a „rendesért.”

Kemény lépés a szervezettől, de ez volt az egyetlen helyes megoldás. Daniel Cormier így reagált a fejleményekre: 

Félreértés ne essék, szomorú nap a mai a sportunknak. Minden idők egyik legjobb harcosa megint bajba keveredett. Ez szívás. Nézeteltéréseink ellenére őszintén a legjobbakat kívánom Jonnak és családjának, és tudom, hogy végig tudja ezt csinálni.

 

De az életben, ha a lehetőség kopogtat, rajtad múlik, hogy ajtót nyitsz-e neki. Én – ahogy mindig – most is kinyitom az ajtót. Vegasban leszek május 23-án – számíthattok rám – megnyerem az övet, és amikor Jon készen áll a visszatérésre, boldogan fogom megadni neki a lehetőséget a címmeccsre.

Cormier eredetileg Ryan Baderrel harcolt volna a június hatodikai UFC Fight Night 68 főmeccsén, New Orleansban. Bader új ellenfele egyelőre nem ismert.

Anthony Johnson néhány nappal ezelőtt, amikor Jones botránya kirobbant, azt nyilatkozta, koncentrációját nem töri meg semmi, tovább készül a UFC 187-re. Most twitteren kívánt szerencsét az ex-bajnoknak:

Jon Jones is twitteren törte meg a csendet.

Mélyen magamba kell néznem. Bocsánatot kérek mindenkitől, akinek csalódást okoztam.

Jon Jones vasárnap reggel karambolozott Albuquerqueben. Áthajtott a piroson, két autóba is belecsapódott, a balesetben egy terhes nő a karját törte. A harcos futva távozott a helyszínről. Jones több mint egy napig bujkált, mielőtt feladta magát. Kocsijában pipát és marihuánát találtak.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457408448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása