TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: „Arra tervezték az arcát, hogy szétüssék” – UFC 186 Embedded, első epizód

2015.04.23. 20:29 td_interim

bisping_rohog.jpg 

Ezt se gondoltuk volna tegnapig: last minute Embeddedet kapott a szombati gála.

 

Ez a videó nem jöhetett volna létre, ha nincs velünk Quinton Jackson – írták volna ki a promó készítői, ha fékezhetetlen őszinteség-roham tört volna rájuk a vágószobában. Rampage Jackson mégis bunyózhat a UFC 186-on, így egyszeriben beindult a számozott gáláknál megszokott gépezet, és legördült az első Embedded a futószalagról. Íme hát a UFC újabb elátkozott rendezvényének felszopója. 

A címben idézett mondat az egyetlen olyan embertől származik, aki miatt a gála még Jackson nélkül is képes lett volna valamennyi érdeklődést korbácsolni: Michael Bispingtól. Természetesen ellenfeléről, C.B. Dollawayről nyilatkozott ilyen szépet. Ami azt illeti, annyira megtetszett a monológja, hogy muszáj kiemelnem az egészet:

Rendes srácnak tűnik, de arra tervezték az arcát, hogy szétüssék, egyértelműen. Valószínűleg nagyon sikeres lenne, ha elindítaná a saját bokszzsák-márkáját. Csak rájuk kell ragasztani az arcát, és egyből ütni akarod őket.

Bisping mellett a többiek is megbízhatóan hozzák azt, amit mindig: Demetrious Johnson a ketrecen kívül teljesen érdektelen viselkedését, Dollaway azt a mamlaszságot, amivel még egy elképesztően jó sztorit is úgy mesél el, hogy kómába esek tőle, Kyoji Horiguchi meg a tipikus japán aranyosságot. Az epizód végén pedig befut az arany ember, a csacsi öreg medvébe oltott gőzmozdony, aki nélkül még ennyi reflektorfényt se kapna ez az elátkozott gála: megjön Rampage. Isten hozta.

otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr677392878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása