TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva taekwondózna az olimpián, a brazil válogatott hangadója kiröhögi

2015.04.17. 17:59 td_interim

usa-today-8358693_0.jpg 

Suszter maradjon a kaptafánál?

 

Anderson Silva kezd megőrülni. Más magyarázatot nem találok arra, miért szövöget valaki olimpiai álmokat egy doppingbotrány kellős közepén, márpedig a Pók most pontosan ezt teszi. Silva néhány napja vette fel a kapcsolatot a Brazil Taekwondo Szövetséggel, és jelezte a szándékát, hogy szeretne a 2016-os riói olimpián szőnyegre lépni. A kötelező, udvarias bólogatáshullámot megtörve most megérkezett az első józan reakció is.

Ne vicceljünk már. Én, és a taekwondo versenyzők többsége torkig vagyunk ezzel az Anderson Silva megpróbál bejutni az olimpiára-dologgal. (…) Sokan nagyon komolyan veszik ezt, de szerintem ez nem több egy viccnél, valami személyes marketingnél. Mindenki óvatosan fogalmaz, de én belefáradtam ebbe. Nincs (Andersonnal) semmi bajom, még csak nem is ismerem személyesen, de ez röhejes. Ha tényleg ki akarja próbálni magát, akkor jöjjön csak. Ő kockáztat ezzel, és nagyon komolyan fel kell készülnie, ha nem akar megszégyenülni.

Az idézet Guilherme Cezario Felixtől, a brazilok vezető nehézsúlyú TKDsától származik. Silva is ebben a súlycsoportban indulna, öt danos fekete öves – továbbá negyven éves, ami biztosan előnyére válik egy sebességközpontú küzdősportban, ráadásul a dolgok jelen állása szerint doppingszeres csaló is, amit az Olimpiai Bizottságok mindig kitörő örömmel fogadnak. Anderson, bró, ülj le, idd meg ezt a fröccsöt. Nyugi.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97376522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása