TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Újabb bivalyerős gálát ácsol a UFC a nyár közepére

2015.04.15. 17:08 td_interim

killabara2.jpg 

Dillashaw – Barao 2, Pettis – Jury és Tate – Eye jön a UFC on FOX 16-on.

 

Ahogy fokozatosan hullik darabokra az egyik, szörnyetegre tervezett gála, úgy hordja át szorgos hangyaként a leszakadozott elemeket a következő nagy dobáshoz a UFC. A szervezet 186. gálájának koporsójába Rampage Jackson eltiltása verte be az utolsó szöget, ma viszont egyszerre három párosítást jelentettek be július 25-ére, melyek közül a legvárósabb találkozó eredetileg a 186-os buli főmeccse lett volna.

A UFC on FOX 16-on, ha a jóistenke is úgy akarja, végre újra összecsap TJ Dillashaw és Renan Barao a szervezet harmatsúlyú bajnoki övéért. Killashaw az évszázad egyik legnagyobb teljesítményével verte bucira Baraót tavaly májusban, a UFC 173-mon, elhódítva ezzel az övet a braziltól. A visszavágó eredetileg három hónappal később, a UFC 177-en lett volna, de Barao a mérlegelés napján rosszul lett, és a bajnoknak végül a beugrós Joe Sotót kellett eltakarítania az útból. A Dillashaw – Barao 2-t ezután a UFC 186-ra pakolták át, de ettől meg Dillashaw lépett vissza, bordasérülésre hivatkozva. Na majd most.

pettisjury.jpg 

A gála co-main eventje az Anthony Pettis – Myles Jury meccs lesz. Pettis márciusban, a UFC 185-ön veszítette el a bajnoki övét Rafael dos Anjos ellen egy váratlanul egysíkú mérkőzésen úgy, hogy igazából momentuma sem volt. Mint utóbb kiderül, a brazil első ütésével eltörte Showtime arccsontját, és az amerikai nem is látott rendesen egyik szemével ezután. Júliusra meggyógyul. Myles Jury veretlen reménység volt, amíg bele nem futott karrierje első igazi feladatába, Donald Cerronéba, aki simán megverte januárban, a UFC 182-n. Ajándék ez a párosítás mindkét félnek: Jury még Cowboy előtt nagy nevekért, élbolybeli harcosokért kampányolt – hát most kap még egyet, Pettisnek meg pont kapóra fog jönni a friss hús: várhatóan kiklopfolja, és visszaszerez valamennyit az önbizalmából.

tateeye.jpg 

Ha nem lenne Ronda Rousey, akkor a UFC harmatsúlyú női bajnokát Miesha Tatenek hívnák. Cupcake a Rousey ellen elszenvedett második veresége óta mást sem csinál, csak bizonyít, útja Liz Carmouche, Rin Nakai és Sara McMann kipontozásán keresztül vezet a UFC on FOX 16-ig. Jessica Eye legutóbb tavaly novemberben lépett ketrecbe, amikor az év egyik leggusztustalanabbul végződő meccsén felrobbantotta Leslie Smith fülét. Kettejük meccse várhatóan a bajnoki öv következő kihívójáról is dönteni fog.

Őrületesen sűrű lesz a UFC nyárközepe: két héten belül hat gálát szerveznek majd. A túladagoláshoz vezető első lépcsőfok július 11-én, az International Fight Week ékköve, a Jose Aldo – Conor McGregor párosítással támadó UFC 189 lesz, az ez, és a UFC on FOX 16 közé nyomorgatott négy Fight Nightról eddig csak annyit tudni, hogy a július 15-in Frank Mir Todd Duffeenak, Josh Thomson pedig Tony Fergusonnak ad randevút.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117370794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása