TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Csak Hendo és Nagy Nog nem kokszolt a Pride-ban

2015.04.14. 20:08 td_interim

usa-today-7324329_0.jpg 

Legalábbis ezt mondták a japánok. Legalábbis Hendónak.

 

Friss YouTube-interjúban faggatták az egykori klasszis, jelenlegi oldtimer Dan Hendersont a UFC új, keményebb doppingellenes stratégiájáról, de a válaszok közt az öreg nem csak a jelenről és a jövőről beszélt: megemlékezett a dicső, Pride-os múltról is, ahol, azt mondják, rajta és Antonio Rodrigo Nogueirán kívül csak szteroidzabáló vaddisznók cirkáltak a ringben.

A Pride az Pride. Érdeklődtem a cucctesztekről, és mindig teszteltek odaát, de azok nem doppingtesztek voltak. Inkább rekreációs drogokat kerestek, kokaint, meg hasonlókat. Inkább csak a kirakatnak ment, és azt mondták, ha tényleg komolyan csinálnák, akkor csak én, és Nogueira maradna meg nekik. Ki tudja, mi mindent toltak a többiek?

Hendo elmondta a sablonszöveget a nyártól esedékes, szigorított doppingtesztelésről is, álljanak itt azok a sorok is, a rend kedvéért:

Mondogatom már pár éve, hogy szúrópróbaszerű tesztelés kell, az majd kitakarít mindent. Talán nem mindent, de ez elriasztja a kiskapus arcokat attól, hogy illegális teljesítményfokozókban gondolkodjanak. Ha valaki bármikor felbukkanhat az ajtódnál, és arra utasíthat, hogy pisilj egy pohárba, vagy hogy adj vért, akkor bizonyos dolgokat nem fogsz megkockáztatni. Régen úgy volt, hogy pontosan tudtam, mikor fognak tesztelni. Szóval ha egyike lettem volna ezeknek a cuccolós arcoknak, nem lett volna valami nagy dolog (a teszt).

Az év eleji, sorozatos doppingbotrányok óta megint sláger a „ki cuccolt a Prideban?”-játék. A legnagyobb visszhangot Joe Rogan keltette, amikor azon gondolkodott hangosan, hogy valószínűleg Fedor Emelianenko is doppingolt. Hendo amúgy tavalyi betiltásáig bőszen nyomta a TRT-t, Chael Sonnennel, Bigfoot Silvával és Vitor Belforttal együtt.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737368636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása