TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Conor tovább nyomja a showt, Bostonban majdnem Aldo torkának ugrott

2015.03.26. 20:18 td_interim

conoraldoboston2.jpg 

Megint emelte a tétet a legnagyobb ír strici, de lehet ezt még fokozni?

 

Új nap, új balhé az Aldo – McGregor sajtóturnén. A UFC történetének egyik legperverzebb ötlete tegnap Bostonba érkezett, ahol kocsmasportolás, nagylelkű ajánlatok és piti lopások után megtörtént az, amiről mindenki tudta, hogy elkerülhetetlen, csak az nem volt tiszta, mikor fog bekövetkezni. Dana White-nak végre közbe kellett lépnie a farkasszemezésnél. 

 

Most, hogy ez is megvolt, csak egy kérdés maradt. Hova lehet ezt még fokozni? Aldónak és McGregornak még négy közös jelenése hátra van a turnén, New York és Toronto után ráadásul az utolsó előtti London, a végső állomás pedig Dublin lesz. Szóval sorrendben egy sárga taxi elé lökést, egy nulla fokba való kizárást, egy Temzébe rúgást és egy Guinness korsóval való fejbebaszás vizionálok. A shownak folytatódnia kell.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717307632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_Gergo 2015.03.28. 08:12:06

imádnám ezt az ír köcsögöt, ha nem Aldot tartanám az istennek...
süti beállítások módosítása