TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Sényei és Borics nyert, Münczberg kikapott Szarajevóban az FFC 7 programjában

2015.03.15. 15:38 td_axl

senyei2.jpg

Erős MMA hétvégét hozott március 15. számunkra. Perjés Dóri brazíliai megmérettetése előtt három ifjú magyar harcos kapott lehetőséget déli szomszédunk patinás szervezeténél, az FFC 7 programjában küzdhettek. 

 

Elsőként Münczberg Gergő léphetett a ringbe Vladislav Genov ellen. Koczka Bernát tanítványa nyomban mély vízben találta magát, az FFC bemutatkozás Genov ellen sajnos nem sikerült, Gergő az első menet végén karfeszítéssel kikapott. A magyar harcos szimpatikusan a következőket nyilatkozta a meccs után a Zen Mushin Do facebook oldalán:

gergo_1.jpg

Sziasztok! Köszönöm, hogy ennyien szurkoltatok nekem, de karfeszítéssel kikaptam az első menetben. A gyerek erőssége a föld volt. Levitt és egy kis küzdelem után akasztotta a karfeszt. A vereségből tanultam. Edzek tovább, megyek tovább az úton! 

borics_1.jpg

Gergőt követően a magyar HFC könnyűsúlyú bajnok, Borics Ádám bizonyíthatott. Ádám késői beugró volt a gálára, Rehák György és Brunner Tihamér jóvoltából utazott Szarajevóba. Balla Tamás tanítványa nyomban a horvát 70 kilós bajnok Marko Burusic ellenében találta magát. Az első menetben Ádám több pontos találatot vitt be, amit Marko fogással próbált kompenzálni. Földre kerülvén Ádámot egy háromszög veszélyeztette, bekapott pár ütést is, de a következő menetekben jobban bírta szuflával a magyar srác és szétütötte ellenfelét, egyhangú pontozással vitte is a győzelmet.  A horvát szervezőket meggyőzte Ádám teljesítménye visszavárják az FFC-ben, jövő héten pedig Molnár Benji ellen védheti HFC övét Budapesten.

senyei_1.jpg

Aztán az MMA főmérkőzés előtt érkezett Sényei László a ringbe, hogy közel 15 hónapos kihagyás után visszatérjen. Laci nehéz időszakon volt túl, a ringben Dawid Defort mellett önmagával is küzdelmet vívott. Laci elmondása szerint Defort brutális fizikai erővel bírt, olyannal amivel korábban sosem találkozott. Halmi Viktor tanítványa Defort fizikai fölénye alatt sok időt töltve a hátán próbált érvényesülni. Az első két menet elúszott neki, de a harmadikban a szíve vitte előre és mount pozícióból GnP-vel befejezte a küzdelmet. Laci roppant népszerű déli barátainknál, minden alkalommal izgalmas küzdelmeket hoz, nem lepődnék meg, ha legközelebb címmeccsen bizonyíthatna. 

td_krakow_cikk-banner.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927272187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása